Sales Advisor Τεχνολογίας -Καταστήματα Θεσσαλονίκης
ΠΛΑΙΣIO COMPUTERS Α.Ε.Β.Ε. - Θεσσαλονίκη (Κέντρο) - Πωλητές

Έχεις περιέργεια να μάθεις περισσότερα για το Life At Plaisio των συνεργατών μας στα καταστήματα? Μπορείς να πάρεις μια γεύση πατώντας εδώ!

Εάν μόλις αναρωτήθηκες πώς μπορείς να κάνεις join την ομάδα μας και τι ευκαιρίες υπάρχουν ΤΩΡΑ, τότε κάτι έχουμε για σένα. 😃 Ως Sales Advisor Τεχνολογίας στα καταστήματά μας στην Θεσσαλονίκη (Κέντρο, Ευκαρπία & Καλαμαριά), θα ανήκεις στην ομάδα των Πωλήσεων στα είδη Τεχνολογίας και της εξυπηρέτησης πελατών in store.

  • Είσαι κοινωνικός και γουστάρεις να έρχεσαι σε επαφή με διαφορετικό κόσμο κάθε μέρα?
  • Είσαι ομαδικός και γουστάρεις να δουλεύεις με άτομα της ηλικίας σου σε μια full energetic ομάδα?
  • Έχεις πάθος για την τεχνολογία (Υπολογιστές, gaming, hardware, περιφερειακά, αναβάθμιση) και χαίρεσαι να βοηθάς και άλλους πέρα από τους φίλους σου?

ΤΟΤΕ

1. Στείλε μας το βιογραφικό σου

2. Stay tuned για το skype μας

#plaisiopeople #plaisioteam #LifeAtPlaisio #plaisionected

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
ΠΛΑΙΣIO COMPUTERS Α.Ε.Β.Ε.

Στην Plaisio είμαστε μια μεγάλη ομάδα περίπου 1.400 ανθρώπων με ένα κοινό στόχο: να φέρουμε την τεχνολογία κοντά σε όλους και να προσφέρουμε ένα μοναδικό customer journey.

Γιατί να κάνεις join το #plaisioteam?? Είμαστε team players, έχουμε αμεσότητα, θέτουμε τον πήχη ψηλά και πιστεύουμε ότι sky is NOT the limit! Μαζί μας θα ξεκινήσεις ένα ταξίδι προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης με απεριόριστες προοπτικές και...πολύ fun στο ενδιάμεσο!

Όραμά μας είναι το #UinRetail, όπου κάθε νέος μπορεί να δημιουργήσει το δικό του ξεχωριστό career path και να κάνει συνεχώς level up σε ένα δυναμικό Industry, επιλέγοντας το Πλαίσιο ως εταιρεία που θα αναδείξει το ταλέντο του!

We Listen & Act! We Try & Make Mistakes! We Change & Evolve!!

We are not hiring... We partner! We are not training...We educate! #Esenatheloume #plaisiopeople

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024