Στελέχος Πωλήσεων HO.RE.CA 2BB
Horeca Club Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης - Βαμβακόπουλο - Στελέχη πωλήσεων

Υπεύθυνος Ανάπτυξης Πωλήσεων και Εξυπηρέτησης Πελατών για Χανιά - Ρέθυμνο

Η θέση απευθύνεται σε άτομα 30-45 ετών που, με προϋπηρεσία  άνω των 5 ετών στον χώρο των πωλήσεων σε προϊόντα του κλάδου της καφεστιάσης στην  ευρύτερη περιοχή δραστηριοποίησης του υποκαταστήματος .

Γνώσεις σε τεχνικά θέματα συντήρησης μηχανής & μύλου καφέ, προϋπηρεσία σε θέση μπουφέ, σεμινάρια barista - πωλήσεων θα θεωρηθούν προσόν.

Δίνεται μισθός, bonus, ασφάλιση, κινητό, αυτοκίνητο και δυνατότητα μισθολογικής και επαγγελματικής εξέλιξης βάση αποτελεσμάτων.

Περιγραφή θέσης

Ανάπτυξη πωλήσεων σε νέους πελάτες

Ανάπτυξη πωλήσεων σε υφιστάμενους πελάτες

Εξυπηρέτηση πελατών

Εκπαίδευση προσωπικού

Ποιοτικός έλεγχος προϊόντων

Άμεση εξυπηρέτηση για επίλυση τεχνικών θεμάτων για την ομαλή λειτουργία του καταστήματος

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024
Horeca Club Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης

Η εταιρεία μας HORECA CLUB δραστηριοποιείται στον χώρο HO.RE.CA περισσότερα από 20 χρόνια . Όραμα μας είναι να εισάγουμε και να διανέμουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και μοναδικών οργανοληπτικών χαρακτηριστικών

Δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στην καινοτομία, την έρευνα, την εκπαίδευση, την τεχνική υποστήριξη και το after sales service.  

Η ομάδα των συνεργατών μας εξειδικεύεται και εξελίσσεται καθημερινά παρακολουθώντας ειδικά σεμινάρια και συνεχώς μεγαλώνει.

Βασικοί μας προμηθευτές είναι οι οίκοι FILICORI ZECCHINI , LA SPAZIALE, SAN REMO, TOSCHI κ.ά.

Οι πελάτες μας εκτείνονται από το βορειότερο μέχρι το νοτιότερο σημείο

της Ελλάδας και σε πολλά νησιά.

Είμαστε περήφανοι γιατί οι πελάτες μας ανανεώνουν την συνεργασία με την εταιρεία μας δείχνοντας εμπιστοσύνη σε εμάς για περισσότερα από 10-15– 20 χρόνια γεγονός που μας δίνει την δύναμη να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι .

Εάν έχεις όρεξη για δουλειά, όραμα να ξεχωρίσεις, θέληση για μάθηση και στόχο την εξέλιξη έλα να ταξιδέψεις μαζί μας σε αυτό το ωραίο προορισμό.

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024