Marketing Account Executive
INTRAWAY ΕΠΕ - Αθήνα (Ιπποκράτους) - Στελέχη marketing - διαφήμισης - Δημοσίων σχέσεων - 1.600 €

Κάτοχος πτυχίου Marketing τουλάχιστον πέντε (5) ετών, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Marketing & Communication ή MBA με κατεύθυνση Marketing ή Digital Business ή Digital Marketing ή συναφούς με την επικοινωνία.

Αποδεδειγμένη εμπειρία άνω των πέντε (5) ετών ως account marketing executive σε έργα δημοσιότητας κατά προτίμηση στο δημόσιο τομέα.

Εξαιρετική γνώση των αρχών ψηφιακής επικοινωνίας και διαχείρισης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Άνεση στην συγγραφή περιεχομένου για ψηφιακά μέσα, σενάρια για ραδιόφωνο και τηλεόραση καθώς και στη συγγραφή τεχνικών προσφορών.

Ικανότητα διαχείρισης προϋπολογισμών και παρακολούθησης τους.

Εξαιρετική γνώση των εφαρμογών MS Office.

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024
INTRAWAY ΕΠΕ

Ο Τομέας Προβολής και Επικοινωνίας της INTRAWAY

αναλαμβάνει ολοκληρωμένα και υπεύθυνα τη στρατηγική, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των αναγκαίων δράσεων προβολής και επικοινωνίας οργανισμών του δημοσίου, συμπεριλαμβανομένων φορέων τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης, καθώς και του ιδιωτικού τομέα. Οι προσφερόμενες υπηρεσίες χρησιμοποιούν τα παραδοσιακά μέσα (offline επικοινωνία) όπως μηνύματα στο ράδιο και την τηλεόραση, διοργάνωση εκδηλώσεων, προώθηση υπηρεσιών αξιοποιώντας παράλληλα τις

δυνατότητες του ψηφιακού μάρκετινγκ (online επικοινωνία) από τα Social Media, το Facebook, το Instagram, το Twitter και το LinkedIn, μέχρι το Google με ανταγωνιστικά κόστη και μετρήσιμα αποτελέσματα.


Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024