Αποθηκάριος και Βοηθός (Νέα Ερυθραία)
MILLENNIUM ΕΠΟΧΙΑΚΑ ΕΙΔΗ ΕΕ - Νέα Ερυθραία (Κέντρο) - Logistics - Αποθήκη

ΤΑ καταστήματα Millennium ζητούν Αποθηκάριο και Βοηθό Αποθηκάριου για την στελέχωση των καταστημάτων στη Νέα Ερυθραία. Μόνιμη εργασία. Επιθυμητή προϋπηρεσία.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Ομαδικότητα
  • Οργανωτικότητα

Παροχές:

  • Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών
  • Διαρκής εκπαίδευση
  • Ευχάριστο περιβάλλον εργασίας

Περιμένουμε το βιογραφικό σου μέσω της φόρμας της ΧΕ πατώντας το κουμπί αποστολή βιογραφικού.

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024
MILLENNIUM ΕΠΟΧΙΑΚΑ ΕΙΔΗ ΕΕ

Για περισσότερα από 30 χρόνια η εταιρία MILLENNIUM ΕΠΟΧΙΑΚΑ ΕΙΔΗ ΕΕ μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σας προμηθεύει με όσα είδη χρειάζεστε κάθε εποχή, για να βρίσκετε πάντα αυτό που ψάχνετε και να καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σας. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια και στόχος μας πλέον είναι να μεταφέρουμε αυτή την όμορφη σχέση που έχουμε χτίσει μαζί σας και στο διαδίκτυο. 

Όλα τα προϊόντα μας μπορείτε να τα βρίσκετε πλέον στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.millenniumeshop.gr καθώς και στις σελίδες μας στα social media. 

Στα Καταστήματα MILLENNIUM δίνουμε λύσεις σε κάθε σας ανάγκη για Χριστουγεννιάτικα είδη, Αποκριάτικα Είδη, Πασχαλινά Είδη, Είδη Κήπου, Είδη Διακόσμησης και Είδη Θαλάσσης, καθώς και λύσεις Επαγγελματικού Εξοπλισμού, ώστε να βρίσκετε πάντα όλα τα νέα προϊόντα που κυκλοφορούν, με αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και συμφέρουσες τιμές. Είμαστε πάντα δίπλα σας για οποιοδήποτε προϊόν σας ενδιαφέρει ή οποιαδήποτε απορία έχετε να σας συμβουλέψουμε ώστε να επιλέξετε το ιδανικό προϊόν για εσάς.

 

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024