Στελέχη Πωλήσεων
REALTY MANAGEMENT - Παλαιό Φάληρο (Φλοίσβος) - Στελέχη πωλήσεων

Σε ενα ενδιαφερον , ακρως ανταγωνιστικο περιβαλλον και με εξαιρετικες αποδοχες, η Realty Management θα προσλάβει πωλητές – μεσίτες με χαρακτηριστικά όπως ,ταλέντο στην επικοινωνία ,αποφασιστικότητα, αυτοπεποιηθηση και φιλοδοξια .

Καλή χρηση Αγγλικών και υπολογιστών θεωρούνται απαραιτητα. Παρέχεται μισθός, προμήθεια επι των πωλήσεων, εξαιρετικο περιβαλλον εργασίας και εκπαίδευση.

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024
REALTY MANAGEMENT

Στην Realty Management, οι πελάτες δεν είναι απλώς μια προτεραιότητα, είναι η πρώτη μας προτεραιότητα.

Στο επίκεντρο του επαγγελματικού μας ταξιδιού βρίσκεται η αδιάκοπη επιθυμία να προσπαθήσουμε για το καλύτερο, να βρούμε λύσεις και να διαφοροποιηθούμε μέσα από τα συλλογικά μας ταλέντα, το πάθος και τη σκληρή δουλειά μας. Δεσμευόμαστε σταθερά να παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση και διασφάλιση των συμφερόντων σας.

Η προσέγγισή μας είναι ανοιχτή, συνεργατική και συνεχώς βελτιώνεται. Όλα στο πνεύμα της καλλιέργειας σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης που αντέχουν στο χρόνο. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν μαζί την εμπειρία σας στην ακίνητη περιουσία, κάνοντας το όνειρο σας πραγματικότητα μέσα από ακούραστες προσπάθειες, πάθος και τη μέγιστη αφοσίωση.

Στην Realty Management πάνω απ’ολα θέλουμε να μοιραστούμε κάτι περισσοτερό απο ακίνητα. Θέλουμε να μοιραστούμε σχέδια, συναισθήματα, όνειρα και όμορφες πινελιές ζωής.

‘Inviting Dreams, Inspiring Homes’!!!

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024