Courier
ΙΑΤΡΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΙΚΕ - Μαρούσι (Παράδεισος) - Courier (Διανομείς) - 1.121 €

ΟΔΗΓΟΣ - delivery με μηχανάκι που το παρέχει η εταιρεία μας για εργασία σε επιχείρηση ιατρικών ειδών. Απαραίτητα να διαθέτει δίπλωμα μηχανής. Μεταφορές εντός βορείων προαστίων. Να είναι νέος ως 35 ετών - συνεπής - ευγενικός, 8ωρη - 5μερη εργασία με ασφάλιση. Άριστο εργασιακό περιβάλλον με δυνατότητες ανέλιξης στην επιχείρηση και αύξησης μισθού. Ωράριο 09:00 - 17:00 καθημερινές, αμοιβή 900€ καθαρά, πλήρης απασχόληση, αορίστου χρόνου, 09:00-15:00

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024
ΙΑΤΡΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΙΚΕ

Ξεκινήσαμε το 1967 ως οικογενειακή επιχείρηση και αναπτύξαμε ισχυρούς και μακροχρόνιους δεσμούς με τους πελάτες, τους συνεργάτες και τους προμηθευτές μας. Η φερεγγυότητα, η υψηλή τεχνογνωσία και η εξατομικευμένη προσέγγιση με στόχο την πιο αποδοτική λύση για τον πελάτη μάς οδήγησε στη διατήρηση, αλλά και την εκτεταμένη διεύρυνση του δικτύου μας σε Ελλάδα και Κύπρο!

Σήμερα, η ΧΑΡΜΑΝΗΣ ΙΑΤΡΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες προμήθειας ιατρικών ειδών, ιατρικών αναλωσίμων και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στην Ελλάδα και η μόνη αλυσίδα με 4 φυσικά καταστήματα στην Αθήνα.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024