Πωλήτρια Βιβλιοπωλείου
Δ ΚΑΙ Δ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΟΕ - Ίλιον (Ριμινιτών) - Εμποροϋπάλληλοι

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ | Ζητούμε πωλήτρια να ενταχθεί στην ομάδα εξυπηρέτησης πελατών. Η θέση εργασίας αφορά εξυπηρέτηση πελατών στο τμήμα των βιβλίων και διεκπεραίωση διαδικτυακών παραγγελιών. Πρόκειται για θέση μόνιμης και πλήρους απασχόλησης. Προσφέρουμε ένα άριστο κλίμα εργασίας σε σύγχρονο και κεντρικό κατάστημα. Παρέχουμε εκπαίδευση στις πωλήσεις, στη χρήση του τελευταίας τεχνολογίας εμπορικού προγράμματος Entersoft Business Suite και στη διαχείριση παραγγελιών μέσω e-shop/marketplace. Πρόκειται για θέση με με περιθώριο γρήγορης ανέλιξης.

Το ωράριο είναι πενθήμερο & σπαστό, σύμφωνα με το ωράριο της αγοράς του Ιλίου. Προϋπηρεσία στον κλάδο της λιανικής πώλησης θα ληφθεί σοβαρά υπ' όψιν.


, αορίστου χρόνου, Απολυτήριο Λυκείου, πλήρης απασχόληση, στον εργασιακό χώρο
Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη 2 Ιουλίου 2024
Δ ΚΑΙ Δ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΟΕ
Το κατάστημά μας βρίσκεται στο Ίλιον με πλήρη τμήματα βιβλίων, εργαλείων γραφής, χαρτικών, σχολικών, και λειτουργεί από το 1968.Το κατάστημά μας προσφέρει στους φίλους του βιβλίου όχι μόνο την τεράστια ποικιλία σε βιβλία όλων των ειδών αλλά και την άνεση και οικειότητα ενός φιλόξενου χώρου.Με αγάπη για το βιβλίο και όλα τα αντικείμενα που περιστρέφονται γύρω από αυτό, εργαλεία γραφής, είδη ζωγραφικής κ.ά., εργαζόμαστε καθημερινά για να ικανοποιούμε τις ανάγκες του κοινού και να παραμένουμε ενημερωμένοι.Ο ειδικός χώρος για ομιλίες και παρουσιάσεις βιβλίων που διαθέτουμε στο κατάστημά μας, τείνει να γίνει σημείο συνάντησης, προσφέροντας ένα ευχάριστο αλλά ταυτόχρονα και δημιουργικό περιβάλλον!Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα λειτουργεί δυναμικά με τις καλύτερες τιμές σε χιλιάδες τίτλους βιβλίων, εργαλείων γραφής, χαρτοπωλειακών ειδών, εκπαιδευτικών παιχνιδιών και επιλεγμένων δώρων από το 2013.Η συνεχής ανανέωση των προϊόντων μας και η αγάπη μας για το έργο μας, έχει ως συνέπεια το e-shop μας να είναι πλήρως ενημερωμένο και εκσυγχρονισμένο. Με δυναμική και διακριτική ταυτότητα, το βιβλιοπωλείο Ζαφειρίου έχει αναγνωριστεί από το κοινό του κι έχει κατακτήσει δίκαια την αγορά του βιβλίου και όχι μόνο!
Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη 2 Ιουλίου 2024