Υπάλληλος για πλυντήριο αυτοκίνητων
Dekra-Imperial - Κ. Μαγούλας - Άλλες ειδικότητες (Διάφορες υπηρεσίες - Ειδικότητες) - 1.044 €

Υπάλληλος για πλυντήριο αυτοκίνητων:


Η εταιρεία Imperial Mobility Services διαθέτει μόνιμο προσωπικό στην Αττική είμαστε δίπλα στους ανθρώπους μας και επενδύουμε σε αυτούς προσφέροντάς τους ένα υγιές, ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον


Αναζητούμε Υπάλληλο για πλυντήριο αυτοκίνητων, για την κάλυψη της θέσης που αφορά το προ πλύσιμο των αυτοκινήτων στην περιοχή της Μαγούλας από τις περιοχές Μάνδρα, Μαγούλα, Ελευσίνα, Ασπρόπυργο εάν κατοικεί εντός Αθηνών η  μετακίνηση από και προς την θέση εργασίας γίνεται με δικό μας όχημα. Πενθήμερη οκτάωρη Πλήρης απασχόληση, αορίστου χρόνου.


Απαραίτητα Προσόντα:


  • Ταχύτητα και επαγγελματισμός
  • Συνέπεια και ευγένεια
  • Ομαδικό πνεύμα συνεργασίας

Προσφέρονται:


  • Ένα δυναμικό και απόλυτα επαγγελματικό περιβάλλον.
  • Πλήρης απασχόληση, αορίστου χρόνου.
  • Απολυτήριο Λυκείου.


, αορίστου χρόνου, Απολυτήριο Λυκείου, ελάχιστη εργασιακή εμπειρία: 1 μήνες, πλήρης απασχόληση, στον εργασιακό χώρο
Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024
Dekra-Imperial
Η IMPERIAL προσφέρει υπηρεσίες στο χώρο του αυτοκινήτου μέσω των εταιρειών της Imperial Hellas S.A, DEKRA Imperial και Imperial Claims Services. Η Imperial συνεργάζεται με τη DEKRA για περισσότερα από 20 χρόνια για την ανάπτυξη της DEKRA Claims Services στην Ελλάδα και την Νοτιοανατολική Ευρώπη και της DEKRA Imperial στην Ελλάδα. Η Imperial Claims Services είναι η μεγαλύτερη εταιρεία διακανονισμού ζημιών στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες στη Νοτιοανατολική Ευρώπη με θυγατρικές εταιρείες σε 3 χώρες προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες σε περισσότερες από 300 εταιρείες από 31 χώρες. Η DEKRA Imperial είναι η μεγαλύτερη εταιρεία επιθεώρησης μεταχειρισμένων οχημάτων στην Ελλάδα επιθεωρώντας περισσότερα από 15.000 οχήματα ετησίως για εταιρείες leasing, rent a car, εισαγωγικές και εμπόρους αυτοκινήτων.
Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024