Διανομέας
ΙΑΤΡΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΙΚΕ - Αθήνα (Ομόνοια) - Courier (Διανομείς) - 1.121 €

ΟΔΗΓΟΣ ζητείται για εργασία σε επιχείρηση ιατρικών ειδών στην Ομόνοια, απαραίτητα να διαθέτει δίπλωμα μηχανής. Το μηχανάκι το παρέχει η εταιρεία μας - για την μεταφορά των κιβωτίων εντός κέντρου Αθηνών και προαστίων. Να είναι νέος με όρεξη για δουλειά. 8ωρη εργασία με ωράριο 09:00 έως 17:00 και 5μερη εργασία. Άριστο εργασιακό περιβάλλον - με δυνατότητες ανέλιξης., αμοιβή 900€ καθαρά, πλήρης απασχόληση, 09:00-16:00

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024
ΙΑΤΡΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΙΚΕ

Ξεκινήσαμε το 1967 ως οικογενειακή επιχείρηση και αναπτύξαμε ισχυρούς και μακροχρόνιους δεσμούς με τους πελάτες, τους συνεργάτες και τους προμηθευτές μας. Η φερεγγυότητα, η υψηλή τεχνογνωσία και η εξατομικευμένη προσέγγιση με στόχο την πιο αποδοτική λύση για τον πελάτη μάς οδήγησε στη διατήρηση, αλλά και την εκτεταμένη διεύρυνση του δικτύου μας σε Ελλάδα και Κύπρο!

Σήμερα, η ΧΑΡΜΑΝΗΣ ΙΑΤΡΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες προμήθειας ιατρικών ειδών, ιατρικών αναλωσίμων και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στην Ελλάδα και η μόνη αλυσίδα με 4 φυσικά καταστήματα στην Αθήνα.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024