Ηλεκτρονικοί
Matrix Control Security - Ταύρος Αττικής (Κέντρο) - Ηλεκτροτεχνίτες - Ηλεκτρονικοί - 1.300 €

Η εταιρεία Matrix Control Security, που ειδικεύεται στα συστήματα ασφαλείας, ενδιαφέρεται να εντάξει άμεσα στο δυναμικό της ηλεκτρονικούς ή ηλεκτρολόγους για το τμήμα εγκατάστασης και συντήρησης συστημάτων συναγερμού και CCTV.

Προσφέρεται καθαρός μισθός 1.300€, μέσο μετακίνησης, συνεχής εκπαίδευση και δυνατότητα εξέλιξης.

Η θέση είναι πλήρους απασχόλησης, αορίστου χρόνου.

Υπάρχει επίσης δυνατότητα συνεργασίας με εξωτερικούς συνεργάτες.

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024
Matrix Control Security

Η Matrix Control Security SA ιδρύθηκε το 2004 από μια ομάδα ειδικών με εκτεταμένη εμπειρία στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας, με στόχο την παροχή κορυφαίων υπηρεσιών που διασφαλίζουν την προστασία της ζωής και της περιουσίας. Με συνεχείς επενδύσεις σε εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και προηγμένη τεχνολογία, η εταιρεία μας κατάφερε να εδραιωθεί ως ηγέτης στον τομέα της, εξυπηρετώντας χιλιάδες πελάτες σε όλη την Ελλάδα.

Η Matrix Control Security διαθέτει υπερσύγχρονο Κέντρο Λήψεως Σημάτων, το οποίο παρέχει υπηρεσίες και σε πελάτες τρίτων εγκαταστατών, καλύπτοντας ανάγκες από κάθε γωνιά της χώρας. Η επιτυχημένη πορεία μας συνεχίζεται με αφοσίωση στην κάλυψη των συνεχώς εξελισσόμενων απαιτήσεων της εποχής. Επενδύοντας στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις ασφαλείας που διασφαλίζουν την απόλυτη προστασία των πελατών μας.

Δέσμευσή μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, μέσω της συνεχούς εξέλιξης και της υιοθέτησης των πλέον πρωτοποριακών τεχνολογιών ασφαλείας.

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024