Μηχανικός (Βαρέων) Οχημάτων
Δίον Τεχνική ΑΕ - Αυλώνα - Μηχανικοί οχημάτων

Η εταιρεία ΔΙΟΝ Τεχνική Α.Ε. λειτουργεί ως τεχνική εταιρεία παροχής υπηρεσιών από το 2000 και είναι μια από τις εταιρίες του Ομίλου επιχειρήσεων ΔΙΟΝ.

Το αντικείμενο των εργασιών της είναι η παροχή υπηρεσιών συντήρησης και αποχιονισμού οδικών δικτύων, η συντήρηση και επισκευή αγωγών πάσης φύσεως καθώς και τα κατασκευαστικά έργα.

Στο πλαίσιο ανάπτυξής της η εταιρία αναζητά να προσλάβει ΜΗΧΑΝΙΚΟ(ΒΑΡΕΩΝ) ΟΧΗΜΑΤΩΝ  για μόνιμη απασχόληση στο κεντρικό της συνεργείο στην περιοχή του Αυλώνα Αττικής.

- Απαραίτητη η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση.

- Επιθυμητή η προϋπηρεσία σε βαρέα οχήματα.

Η εταιρεία εξασφαλίζει μόνιμο και σταθερό εργασιακό περιβάλλον στο προσωπικό με δυνατότητες εξέλιξης.

Απολαβές αναλόγως προσόντων και προϋπηρεσίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε και στο 211 00 10 101

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024
Δίον Τεχνική ΑΕ

Ο όμιλος εταιριών ΔΙΟΝ ιδρύθηκε το 1987. Το αντικείμενο των εργασιών του είναι η παροχή υπηρεσιών συντήρησης, κατασκευής και αποχιονισμού οδικών δικτύων, η συντήρηση και επισκευή αγωγών πάσης φύσεως καθώς και τα εν γένει κατασκευαστικά έργα. Δραστηριοποιείται επίσης στην συντήρηση, επισκευή, πώληση καθώς και τη μίσθωση οχημάτων σε Δημόσιες επιχειρήσεις, οργανισμούς και

Ο.Τ.Α.

Από το 2014 έχει αναλάβει το έργο της Συνήθους και Χειμερινής Συντήρησης του Εθνικού Οδικού Δικτύου για την "Νέα Οδός] Α.Ε." ενώ από το 2017 έχει αναλάβει και το έργου Συνήθους και Χειμερινής Συντήρησης του Ε65 στην Καρδίτσα

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024