Σύμβουλοι Ακινήτων
Utopia Real Estate - Άγιος Δημήτριος Αττικής (Σούλι) - Ασφαλιστικοί σύμβουλοι - Σύμβουλοι επενδύσεων - Μεσίτες ακινήτων - Από 800 € έως 3.000 €

Η Utopia real estate, μεγάλη κτηματομεσιτική εταιρεία με 20ετή εμπειρία και τεχνογνωσία στις αγοραπωλησίες και μισθώσεις ακινήτων, αναζητά συνεργάτες άνω των 30 ετών χωρίς απαραίτητη προϋπηρεσία για να εντάξει στο δυναμικό της.

Παρέχεται ειδικό τμήμα εκπαίδευσης για νέους επαγγελματίες χωρίς προηγούμενη εμπειρία στον χώρο, αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο αγοραστών και επενδυτών, μεγάλο και ενημερωμένο χαρτοφυλάκιο

ακινήτων, πλήρης κάλυψη όλων των δαπανών marketing και διαφήμισης, γραμματειακή υποστήριξη και υπηρεσίες υποστήριξης από δικηγόρους, συμβολαιογράφους, μηχανικούς, συμβούλους δανείων και επιχειρήσεων.

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
Utopia Real Estate
Το στυλ, η τοποθεσία και το συναίσθημα που αισθάνεσαι καθώς περνάς το κατώφλι ενός ακινήτου θα πρέπει να αντικατοπτρίζει τις ανάγκες σας και τα όνειρά σας. Στην εταιρία μας ξεκινάτε ένα μοναδικό ταξίδι ζωής, που σκοπό του έχει να βρούμε μαζί το ιδανικό ακίνητο για εσάς. Με 20ετη εμπειρία, τεχνογνωσία και άμεση εξυπηρέτηση, σας εγγυόμαστε ότι η UTOPIA REAL ESTATE και τα έμπειρα στελέχη της θα είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα ως την ολοκλήρωση της επιθυμίας σας.
Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024