Τηλεφωνήτρια - Τηλεφωνητες
BIOSTILE HELLAS Ι Κ Ε - Μελίσσια (Αμαλία Φλέμινγκ) - Εξυπηρέτηση πελατών - Call center - Client service

ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΡΙΕΣ - ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΕΣ ζητούντε για εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις ( πωλήσεις ) σε υπάρχον πελατολόγιο, από εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής στα Μελίσσια Αττικής. Διδεται bonus πωλήσεων, πλήρης απασχόληση, αορίστου χρόνου, ΙΚΑ.

Αποστολή βιογραφικού μέσω της φόρμας της Χρυσής Ευκαιρίας.

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024
BIOSTILE HELLAS Ι Κ Ε


Τα προϊόντα της Biostile κατασκευάζονται στο εργοστάσιό μας

που βρίσκεται στο Κόμεν της Σλοβενίας και είναι το χειροπιαστό

αποτέλεσμα της συνεργασίας μιας διεθνούς ομάδας ειδικών. Το βασικό μας γνώρισμα είναι η άριστη ποιότητα που φροντίζουμε να εξασφαλίζουμε για τα προϊόντα μας, καθώς χρησιμοποιούμε αποκλειστικά πρώτες ύλες που τηρούν τα υψηλότερα βιομηχανικά πρότυπα.

Οι ιδρυτές της εταιρείας Biostile είναι μέλη της οικογένειας Kosmina και δραστηριοποιούνταi στο χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής ήδη από το 1990.

Για την μελέτη και παρασκευή των προιόντων μας έχουν κληθεί διεθνώς αναγνωρισμένοι ειδικοί στον τομέα των συμπληρωμάτων διατροφής αλλά και οι καλύτεροι προμηθευτές πρώτων υλών της Ευρώπης, δρώντες σε σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής. Η Biostile ξεχωρίζει από τη μαζική παραγωγή πολλών άλλων συμπληρωμάτων διατροφής λόγω της υψηλής ποιότητας των συστατικών και της πιο περίπλοκης και ιδιαίτερης σύνθεσης ως αποτέλεσμα ολοκληρωμένης προσέγγιση; στο σχεδιασμό ποιοτικών διατροφικών βοηθημάτων που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής.

Δίνεται έμφαση σε ένα μείγμα ενεργών συστατικών με αποδεδειγμένα αποτελέσματα παράλληλης δράσης και όχι μόνο σε μεμονωμένα συστατικά.


Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024