Εργάτης
Απόστολος Θ. Δαμιανίδης - Θεσσαλονίκη - Εργάτες

Τεχνίτες/Εργάτες από φυτώριο στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης

Θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης.

Αρμοδιότητες:

  • Εργασίες φυτωρίου
  • Εξωτερικές εργασίες στον τομέα του πρασίνου και των κατασκευαστικών εργασιών

Απαραίτητα:

  • Διάθεση για εκπαίδευση και εξέλιξη
  • Καλή κατάσταση υγείας & φυσική κατάσταση
  • Επαγγελματισμός στη συμπεριφορά, πνεύμα συνεργασίας
  • Επιθυμητή η εργασιακή εμπειρία αλλά όχι απαραίτητη
Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024
Απόστολος Θ. Δαμιανίδης

Η επιχείρηση μας έκανε τα πρώτα βήματά της το 1966 με βασικό αντικείμενο τις δασοτεχνικές μελέτες, τη παραγωγή και εμπορία καλλωπιστικών φυτών ενώ αργότερα εκπονήσαμε και τις πρώτες μας κηποτεχνικές μελέτες.


Από το 1972, μπαίνουμε και στον τομέα των δημοσίων έργων, οπότε το αντικείμενο και ο όγκος των εργασιών διευρύνεται σημαντικά. Δενδροφυτεύσεις σε οδικούς άξονες, δασοτεχνικά έργα και αργότερα κατασκευές χλοοταπήτων σε γήπεδα ποδοσφαίρου, αποτελούν στη φάση εκείνη τον ορισμό του δημοσίου έργου στο πράσινο.


Μετά το 1987, τα έργα που αναλαμβάνει η επιχείρηση αποκτούν περισσότερο τεχνικό χαρακτήρα, καθώς η εταιρεία είναι πλέον σε θέση να αναλάβει ένα έργο από το μηδέν και να το παραδώσει ολοκληρωμένο: μελέτη, χάραξη, χωματουργικές εργασίες, εγκατάσταση δικτύων άρδευσης, ύδρευσης, αποχέτευσης και ηλεκτροφωτισμού, κατασκευές σκυροδέματος και κάθε οικοδομική εργασία, μικρά έργα οδοποιίας και ασφαλτοστρώσεων, σιδηροκατασκευές, αλλά και φυτεύσεις φυτών, εγκατάσταση χλοοταπήτων κ.λ.π.


Σήμερα η επιχείρηση συνεχίζει δυναμικά έχοντας αναλάβει και ολοκληρώσει μεγαλύτερα έργα εντός και εκτός της βόρειας Ελλάδας.

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024