Πωλητής - Πωλήτρια
Νέα Πέραμος - Πωλητές - Από 1.500 €

Η ΚΚ Τεχνική, εταιρεία δημιουργίας και διαχείρισης ψηφιακού περιεχομένου αναζητά πωλητή-τρία για την προώθηση των λύσεών της σε νέους πελάτες.

Οι λύσεις μας καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής αγοράς όπως όλη την εστίαση, ιατρούς, φαρμακεία, μίνι μάρκετ, φούρνους, καφετέριες, μανάβικα καθώς επίσης κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, καλωπισμός άκρων, συνεργεία & ανταλακτικά αυτοκινήτων κ.α.

Οι υποψήφιοι - ες χρειάζεται να είναι, ευπαρουσίαστοι με ευχάριστη προσωπικότητα, επικοινωνιακοί να έχουν άνεση στην χρήση κινητού και υπολογιστή καθώς επίσης και τεχνικές ικανότητες για την λειτουργία βασικών συσκευών.

Η εταιρεία μας δεν ψάχνει για ένα υπάλληλο με ένα απλό σταθερό μισθό.

Ψάχνουμε έναν μόνιμο συνεργάτη ο οποίος να έχει ταλέντο στην πώληση, όραμα και δίψα για κάτι καλύτερο χωρίς ταβάνι στο οικονομικό.

Η θέση αυτή δεν έχει ωράριο εργασίας ούτε μας ενδιαφέρει πόσες ώρες και μέρες εργάζεστε. Μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα όπου κρίνεστε βάση αυτού και περιλαμβάνει ένα μεγάλο ποσοστό από την κάθε πώληση.

Όσο πιο ικανοί είστε στην πώληση ενός προϊόντος που είναι 100% απαραίτητο για κάθε επιχείρηση πλέον, τόσα περισσότερα μπορείτε να κερδίζετε, ασχέτως εάν κάνατε 10 λεπτά να κλείσετε την συμφωνία.

Σε κάθε ανανέωση των πωλήσεών σας ανα έτος έχετε σταθερό ποσοστό επί της ανανέωσης.

Πρέπει να διατηρείτε τυπικές σχέσεις με τους πελάτες σε περίπτωσή που έχουν κάποια απορία η χρειαστούν κάτι.

Πρέπει να παρέχετε ότι πληροφορίες απαιτεί η εταιρεία μας όσον αφορά την νέα επιχείρηση.

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024
Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024