Regional Field Manager
Talanton - Θεσσαλονίκη (Κέντρο) - Πωλητές

Αναζητάμε νέους/νέες για τη στελέχωση του ρόλου Regional Field Manager για λογαριασμό πασίγνωστου brand ενεργειακών ποτών. Ως Regional Field Manager θα σας ανατεθεί συγκεκριμένη ομάδα πωλητών/merchandiser σε συγκεκριμένη περιοχή ευθύνης. Η θέση περιλαμβάνει συνεχείς μετακινήσεις εντός της περιοχής ευθύνης, σε δίκτυο καταστημάτων λιανικής (super market, περίπτερα, ψιλικά, κλπ.). Πρόκειται για πλήρη απασχόληση (Δευτέρα - Παρασκευή, 8ωρο πρωϊνά).  

Περιγραφή Ρόλου:

Θα είστε υπεύθυνοι ώστε οι παρακάτω αρμοδιότητες της ομάδας σας να εκτελούνται σε άριστο επίπεδο, αντιπροσωπεύοντας το brand ανά πάσα στιγμή:

  • Διασφάλιση της κατάλληλης παρουσίας των προϊόντων του brand στα σημεία λιανικής
  • Ανάλυση της περιοχής ευθύνης και άνοιγμα διανομής
  • Έλεγχος ελλείψεων και διαθέσιμου stock προϊόντος
  • Δημιουργία καλών σχέσεων με τρίτους συνεργάτες με σκοπό τη συνεργασία και την επίτευξη των στόχων της περιοχής ευθύνης σας
  • Feedback & reporting σχετικά με την συνολική απόδοση της περιοχής ευθύνης

Ο ρόλος του Regional Field Manager συμπεριλαμβάνει επίσης την συνεχή εκπαίδευση, τον έλεγχο, την αξιολόγηση και αναφορά για την πορεία της ομάδας του, καθώς την τήρηση των στόχων που θα έχει θέσει η εταιρεία.

 Απαραίτητα Προσόντα:

Επιθυμητή προϋπηρεσία σε πωλήσεις και area sales management

Ικανότητα διαχείρισης και καλλιέργειας καλών εργασιακών σχέσεων

Ισχυρές ηγετικές δεξιότητες και δυνατότητα διαχείρισης ομάδας 

Επικοινωνιακές ικανότητες, οργανωτικότητα, ικανότητα ανάληψης πρωτοβουλιών, πνεύμα συνεργασίας, ευελιξία και ευγένεια

Επιθυμία για την επίτευξη στόχων και αποτελεσμάτων

Επιθυμητός τίτλος σπουδών (ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ)

Πολύ καλές γνώσεις υπολογιστών

Άριστη γνώση Ελληνικής γλώσσας και πολύ καλή χρήση Αγγλικής γλώσσας

Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης

 Παροχές

Ανταγωνιστικό μισθολογικό πακέτο και bonus επίτευξης στόχων

Εταιρικό Αυτοκίνητο

Εταιρικό Κινητό και tablet

Φιλικό και μοντέρνο περιβάλλον εργασίας

Διαρκής εκπαίδευση

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024
Talanton

Η ΤΑΛΑΝΤΟΝ είναι μια εταιρεία που αναλαμβάνει εκτέλεση έργων με δικό της προσωπικό (outsourcing) για λογαριασμό των πελατών της. Οι βασικοί τομείς δραστηριοποίησης της εταιρείας αφορούν σε υπηρεσίες πωλήσεων, merchandising, έρευνας αγοράς και συμβουλευτικών δραστηριοτήτων. Ο πιο σημαντικός μας στόχος είναι να επιτυγχάνουμε εξαιρετικά αποτελέσματα για τους πελάτες μας.

Γιατί εμάς?

Συνεργαζόμαστε με μερικά από τα κορυφαία brands παγκοσμίως και αναζητάμε ταλαντούχα άτομα που θα ενταχθούν στη δυναμικά αναπτυσσόμενη ομάδα μας. Επενδύουμε στους ανθρώπους μας και πιστεύουμε ότι η επιτυχία μας εξαρτάται από την ποιότητα των υπηρεσιών μας και την απόδοση του προσωπικού μας. Μέσω συνεχούς εκπαίδευσης και ομαδικών δραστηριοτήτων η ΤΑΛΑΝΤΟΝ δίνει έμφαση στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων και των χαρακτηριστικών των ανθρώπων και δίνει έμφαση στην επικοινωνία, την καλή συνεργασία και την αποτελεσματική εφαρμογή των έργων, των εργασιών και της δουλειάς γενικότερα.


Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024