Συντονιστής Αποθήκης
ROCKMARINE - Περιφερειακή ενότητα Ανατολικής Αττικής - Logistics - Αποθήκη - Από 1.000 €

Ο Συντονιστής Αποθήκης στην εταιρεία είναι υπεύθυνος για την αποτελεσματική παραλαβή, οργάνωση και διανομή των αποθεμάτων που υποστηρίζουν την παραγωγή σκαφών. Η θέση περιλαμβάνει τη διαχείριση του αποθέματος σε αποθήκη με μικρούς χώρους, σε δ'υο ορόφους. Η προσοχή στη λεπτομέρεια και η ευχέρεια στο σύστημα MRP (Pylon) είναι κρίσιμες για την ακριβή καταγραφή όλων των κινήσεων υλικών και για την εξασφάλιση της διαθεσιμότητας υλικών για τις παραγωγικές ομάδες.

Κύριες Αρμοδιότητες:

  • Παραλαβή εμπορευμάτων από προμηθευτές και τοποθέτησή τους στους κατάλληλους αποθηκευτικούς χώρους άμεσα.
  • Διατήρηση ακριβούς γνώσης των αποθεμάτων και εντοπισμός αναγκών αναπαραγγελίας για την κάλυψη των απαιτήσεων παραγωγής.
  • Διάθεση υλικών και εξαρτημάτων στο προσωπικό παραγωγής σύμφωνα με το πλάνο παραγωγής και τις εντολές εργασίας.
  • Καταγραφή όλων των κινήσεων υλικών στο σύστημα MRP (Pylon) για την ακριβή παρακολούθηση των αποθεμάτων και των υλικών που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή.
  • Συνεργασία με τις ομάδες παραγωγής για τη διασφάλιση της έγκαιρης διαθεσιμότητας υλικών για τις εντολές εργασίας.
  • Διενέργεια τακτικών καταμετρήσεων αποθεμάτων και ελέγχων για τη διατήρηση της ακρίβειας.
  • Συμβολή στη διατήρηση μιας οργανωμένης και αποτελεσματικής αποθήκης, εξασφαλίζοντας ότι τα υλικά είναι εύκολα προσβάσιμα.

Αν είστε οργανωτικός, με προσοχή στη λεπτομέρεια και έχετε εμπειρία στη διαχείριση αποθεμάτων, σας ενθαρρύνουμε να υποβάλετε την αίτησή σας. Παρακαλούμε στείλτε το βιογραφικό σας.

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024
ROCKMARINE

Η Rockmarine ΑΕ είναι πρωτοπόρος ναυπηγική εταιρεία, εξειδικευμένη στον σχεδιασμό και την κατασκευή πολυτελών σκαφών υψηλής απόδοσης. Με καινοτόμες τεχνολογίες και αυστηρά πρότυπα ποιότητας, η Rockmarine προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον ναυπηγικό τομέα, εξυπηρετώντας πελάτες παγκοσμίως. Αναζητούμε δυναμικά άτομα με πάθος για τη ναυπηγική και τη θαλάσσια βιομηχανία, που θα να συμβάλλουν στην ανάπτυξη και θα εξελιχθούν επαγγελματικά.

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024