Υπάλληλος Γραφείου - Βοηθός Μarketing - Social Media
Βούλα (Άνω Βούλα) - Γραμματείς

Θες να αναπτύξεις το δυναμικό σου κάπου που θα το εκτιμήσουν και θα λαμβάνεις prim αποτελεσματικότητας ανά τρίμηνο;

Επιθυμείς να μάθεις δίπλα σε έναν βραβευμένο επιστήμονα επιχειρηματία, με δεκαπενταετή προϋπηρεσία και δυο πανελλήνιες βραβεύσεις πρώτης θέσης στον τομέα των κτηματομεσιτικών;

Θα ήθελες η εργασία σου να βρίσκεται σε μια προνομιούχα περιοχή όπως η πλατεία της Βούλα;

Θα ήθελες δίπλα να έχει στάση μέσων μαζικής μεταφοράς από Πειραιά και κέντρο;

Βασικά χαρακτηριστικά θέσης εργασίας : Να διαθέτεις πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, δίπλωμα αγγλικών (επιπέδου C1), γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών (επιθυμητό πτυχίο ECDL). Θα προτιμηθεί άτομο με γνώσεις πάνω σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Απαραίτητες προϋποθέσεις θέσης εργασίας : να πληροίς τις προϋποθέσεις του προγράμματος απόκτησης προϋπηρεσίας 18-29 ετών της ΔΥΠΑ και να επιθυμείς να εργαστείς πενθήμερο οκτάωρο στο γραφείο στη Βούλα. 

Οι αρμοδιότητες αφορούν μεταξύ άλλων καταχώρηση ακινήτων σε πλατφόρμες, διαχείριση social media accounts, επικοινωνία με πελάτες, ηλεκτρονική αλληλογραφία και προωθητικές ενέργειες.

Αυτή η ευκαιρία μπορεί να είναι τυχερή για εσένα και ξεκινά άμεσα.

Εάν τώρα είναι η ώρα για να αποκτήσεις προϋπηρεσία στη θέση του βοηθού μαρκετινγκ με διοικητικές ευθύνες, τότε στείλε μου μέσω της φόρμας ΧΕ το βιογραφικό σου και ένα προσωπικό μήνυμα γιατί να επιλέξω εσένα. Τριτοβάθμια εκπαίδευση, ορισμένου χρόνου

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024
Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024