Real Estate Broker
Μαρούσι (Εργατικές Πολυκατοικίες) - Ασφαλιστικοί σύμβουλοι - Σύμβουλοι επενδύσεων - Μεσίτες ακινήτων - Από 1.000 €

Είστε ένας δυναμικός και αφοσιωμένος επαγγελματίας που επιθυμεί να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα σας; Θέλετε να εργαστείτε σε ένα περιβάλλον που υποστηρίζει την εξέλιξη και επιβραβεύει τις επιτυχίες; Η GOLDEN HOME REAL ESTATE, μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα των ακινήτων, αναζητά έναν Σύμβουλο Ακινήτων για να ενταχθεί στην ομάδα μας.

Περιγραφή Θέσης: Ως Σύμβουλος Ακινήτων στην GOLDEN HOME REAL ESTATE θα έχετε τη δυνατότητα να διαχειριστείτε ένα ευρύ φάσμα ακινήτων και να προσφέρετε εξατομικευμένες συμβουλές σε πελάτες μας, καθοδηγώντας τους σε όλη τη διαδικασία αγοραπωλησίας, μίσθωσης ή διαχείρισης ακινήτων. Θα αναλάβετε να κατανοήσετε τις ανάγκες και τις προτεραιότητες των πελατών μας και να τους υποστηρίξετε στη λήψη των καλύτερων αποφάσεων.

Κύριες Αρμοδιότητες:

Διαχείριση Πελατών: Δημιουργία και διατήρηση μακροχρόνιων σχέσεων με πελάτες, κατανοώντας τις ανάγκες τους και παρέχοντας λύσεις προσαρμοσμένες στα μέτρα τους.

Παρουσίαση Ακινήτων: Προετοιμασία και παρουσίαση ακινήτων σε πελάτες, παρέχοντας λεπτομερείς πληροφορίες και απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις τους

Ανάλυση Αγοράς: Συνεχής παρακολούθηση των τάσεων και των εξελίξεων στην αγορά ακινήτων, προκειμένου να παρέχετε ενημερωμένες συμβουλές στους πελάτες.

Συνεργασία με την Ομάδα: Συνεργασία με την υπόλοιπη ομάδα της εταιρείας για την επίτευξη κοινών στόχων και την υλοποίηση των έργων.

Απαραίτητα Προσόντα:

Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ σε τομέα σχετικό με τα ακίνητα, την οικονομία ή τις επιχειρήσεις (προαιρετικό).

Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση θα εκτιμηθεί.

Άριστη γνώση της αγοράς ακινήτων.

Εξαιρετικές επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές δεξιότητες.

Δυνατότητα εργασίας σε ομάδα και ανάληψης πρωτοβουλιών.

Γνώση αγγλικών ή άλλης ξένης γλώσσας θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν.

Προσφέρουμε:

Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών.

Δυνατότητες συνεχούς εκπαίδευσης και εξέλιξης.

Σύγχρονο και δυναμικό περιβάλλον εργασίας.

Πρόσβαση σε ευρύ δίκτυο πελατών και συνεργατών.

Ελάχιστη εργασιακή εμπειρία: λιγότερο από 1 έτος

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024
Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024