Γραμματεία Κομμωτηρίου
Effies hair salon - Δάφνη Αττικής (Όρια Υμηττού) - Γραμματείς - Από 850 € έως 1.100 €

 Role Description

 Αυτή είναι μια θέση πλήρους απασχόλησης με φυσική παρουσία ως υπεύθυνος  Κομμωτηρίου, που βρίσκεται στην Αθήνα. Ο υπεύθυνος Κομμωτηρίου θα επιβλέπει τις καθημερινές λειτουργίες του κομμωτηρίου, θα διαχειρίζεται το προσωπικό, θα διατηρεί τις σχέσεις με τους πελάτες και θα εξασφαλίζει την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Qualifications

  • Προηγούμενη εμπειρία στη διαχείριση κομμωτηρίου ή σε συναφή τομέα  
  • Εξαιρετικές επικοινωνιακές και διαπροσωπικές δεξιότητες  
  • Ικανότητες ηγεσίας και οργάνωσης  
  • Γνώση των τάσεων και των προϊόντων της βιομηχανίας ομορφιάς  
  • Εστίαση στον πελάτη και δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων  
Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024
Effies hair salon

Το Effie's Hair Salon λειτουργεί από το 1992, ξεκινώντας ως ένα παραδοσιακό κομμωτήριο στη γειτονιά της Κυψέλης. Σήμερα, έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο γνωστά κομμωτήρια της Αθήνας, με εξειδίκευση στο βαφείο, στις θεραπείες μαλλιών και στα tape extensions. 

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε προσιτή πολυτέλεια στους πελάτες μας, δημιουργώντας ένα φιλόξενο περιβάλλον όπου μπορούν να απολαύσουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα custom ενημέρωσης μέσω διαδικτύου, επιτρέποντας σε κάθε πελάτη να σχεδιάσει και να προσαρμόσει τις αλλαγές που επιθυμεί στα μαλλιά του, με τη βοήθεια των ειδικών μας.

Πιστεύουμε στη δύναμη της ομάδας και επιδιώκουμε να προσελκύσουμε άτομα με πάθος για τη δουλειά, προσφέροντάς τους ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη και ανάπτυξη.


Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024