Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Customer Service
CTG ORGANISATION - Θεσσαλονίκη (Κέντρο) - Πωλητές

Εταιρεία παροχής υπηρεσιών με γραφεία στην Ελλάδα και την Κύπρο ζητά Υπεύθυνο Επικοινωνίας και Εξυπηρέτησης Πελατών στα γραφεία της στη Θεσσαλονίκη.


Θέση πλήρους απασχόλησης και άμεση έναρξη εργασιών.


  • Ο/Η κάτοχος της θέσης θα πρέπει να διακρίνεται για την οργανωτική και αναλυτική του σκέψη και τη θετική διάθεση για ομαδικότητα
  • Αντίστοιχη προϋπηρεσία στον κλάδο θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν


Εφόσον επιλεχθείτε για την κάλυψη της θέσης, σας προσφέρεται σταθερή και μόνιμη συνεργασία με προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης σε μία μεγάλη εταιρία με ηγετική θέση στον χώρο της, που αναπτύσσεται σταθερά και γρήγορα.


Θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία με το HR τμήμα της εταιρείας, προκειμένου να οριστεί ραντεβού για συνέντευξη.

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024
CTG ORGANISATION


Η CTG Organisation, είναι μία ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία που από το 2006 δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στο χώρο του Marketing, των πωλήσεων και της εξυπηρέτησης πελατών. Ξεκίνησε τη δραστηριότητα της το Φεβρουάριο του 2006 στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Τον Ιούνιο του ίδιου χρόνου άνοιξε επίσημα το γραφείο στην πόλη της Λάρισας με στόχο να είναι ο πιο γρήγορα αναπτυσσόμενος οργανισμός στην Ελλάδα. 

Μόλις 5 χρόνια μετά και σημειώνοντας τεράστια επιτυχία στην Θεσσαλική πρωτεύουσα, η εταιρεία έθεσε νέους στόχους ανάπτυξης και επέκτασης των δραστηριοτήτων της και επιστρέφει εκεί που ξεκίνησε η μεγάλη ιδέα και το όραμα μιας επιτυχημένης επιχείρησης. Στα τέλη του 2011, το όραμα αυτό ενσαρκώνεται στην εγκαινίαση ενός νέου γραφείου στη Θεσσαλονίκη.  

Εφεξής κι επί σειρά ετών, η CTG Organisation έχει σταθερά αυξήσει τα νούμερα των πωλήσεών της και έχει αναγνωριστεί ως μία από τις μεγαλύτερες και ηγέτιδες επιχειρήσεις στον κλάδο του Marketing και των Πωλήσεων στην Ελλάδα. 

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024