Μπουφέ - Receptionist
PT BOX - Δάφνη Αττικής (Άνω Δάφνη) - Μπουφετζήδες

Το PT Box αναζητά άτομο για την θέση Μπουφέ - Υπάλληλο Υποδοχής για το πόστο του Healthy Bar μας και της Reception.

  • Γνώσεις παραγωγής καφέ - χυμών και smoothie
  • Χρήση Η/Υ, εφαρμογών MS Office (word, excel) και ηλεκτρονικού ταχυφρομίου
  • Επικοινωνιακές δεξιότητες και αίσθημα φιλοξενίας
  • Ευχάριστη, ευγενική και δυναμική προσωπικότητα με άνεση στην επικοινωνία
  • Όρεξη για δουλειά σε ένα νεανικό και ευχάριστο περιβάλλον

Ενδεικτικά: απογευματινό ωράριο καθημερινών 15:30 - 22:30, πρωινό ωράριο Σάββατο/Κυριακή 9:00 - 17:00 / 9:00 - 15:00

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024
PT BOX

Ζήστε την πιο ολοκληρωμένη προπονητική εμπειρία σε έναν από τους πιο Premium χώρους εκγύμνασης! 


Με το Personal Training, ο εξειδικευμένος προπονητής θα δημιουργήσει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα που θα αναδείξει τις δυνατότητες του σώματός σας, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη και καθοδήγηση, ενώ υπάρχει και το Group Personal Training, που συνδυάζει την ατομική προσέγγιση του προσωπικού προπονητή με τη διασκεδαστική δυναμική της ομαδικής προπόνησης.


Για εκπληκτικά αποτελέσματα σε ελάχιστο χρόνο, δοκιμάστε το EMS Personal Training, μια ολοκληρωμένη μέθοδος άσκησης που ενεργοποιεί όλες τις μυϊκές ομάδες μέσω της χρήσης ηλεκτρικών παλμών. Για μια πραγματικά διασκεδαστική εμπειρία, συμμετέχετε στα ομαδικά μαθήματα Teambeats by Technogym, που συνδυάζουν μετρήσεις καρδιακών παλμών και ενεργητική μουσική υπό την καθοδήγηση ενός ειδικού γυμναστή. Ανακαλύψτε επίσης τα μαθήματα Spinning για ένα έντονο καρδιαναπνευστικόπρόγραμμα με ειδικό φωτισμό και κατάλληλη μουσική.


Θα βρείτε επίσης τις υπηρεσίες Pilates Matκαι Pilates Reformer για απόλυτη ενδυνάμωση και ευελιξία του σώματος. Όπως επίσης και τα μαθήματα Yoga για αρμονία και ευεξία τόσο σε σωματικό όσο και σε πνευματικό και συναισθηματικό επίπεδο.


Και επειδή η γυμναστική πρέπει να συνδυάζεται με καλή διατροφή, είτε πριν είτε μετά την προπόνησή σας μπορείτε να επισκεφθείτε το HealthyBar στο οποίο θα βρείτε καφέ, χυμούς, smoothies και healthysnacks.

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024