Υπεύθυνος/η Πωλήσεων Οδοντιατρικών Απεικονιστικών Συστημάτων & Lasers
Νέο Ψυχικό (Αγία Σοφία - Φάρος) - Στελέχη πωλήσεων

Υποστηρίζουμε τους παρόχους διαγνωστικών εξετάσεων και χειρουργικών επεμβάσεων με αξιόλογες υπηρεσίες και υψηλής τεχνολογίας προϊόντα.


Αναζητούμε Υπεύθυνο/η Πωλήσεων Οδοντιατρικών Απεικονιστικών Συστημάτων & Lasers με πάθος τόσο για την επίτευξη πωλήσεων οδοντιατρικών μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας, όσο και για τη σωστή κλινική εφαρμογή των στον ασθενή, προσωπικότητα που θα διαπρέπει σε ένα δυναμικό περιβάλλον με προσανατολισμό στην ανάπτυξη για να ενταχθεί στην ομάδα μας.


Καθήκοντα


  • Προσδιορίζετε και ιεραρχείτε νέες ευκαιρίες πελατών εντός του τομέα των προιόντων που σας έχει ανατεθεί, συμπεριλαμβανομένων διαγνωστικών και χειρουργικών κέντρων, ιατρείων και κλινικών.
  • Διαχειρίζεστε και καλλιεργείτε καλές, και υψηλού επιπέδου επαγγελματικές σχέσεις για να αυξήσετε τις παραγγελίες σε όλο το χαρτοφυλάκιο Οδοντιατρικών ειδών της εταιρείας (διαγνωστικός εξοπλισμός και ιατρική απεικόνιση, θεραπευτικός εξοπλισμός, χειρουργικά αναλώσιμα και σχεδιασμός/επίβλεψη κατασκευής και προδιαγραφών οδοντιατρικών ιατρείων/κλινικών).
  • Δημιουργείτε και διατηρείτε ισχυρές και υγιείς επαγγελματικές σχέσεις με γιατρούς, νοσηλευτές, διαχείριση υλικών και διοικητικό προσωπικό εντός Οδοντιατρικού τομέα.
  • Αναπτύσσετε στρατηγικές πωλήσεων για την κάλυψη του εταιρικού σχεδίου, την αύξηση του μεριδίου αγοράς και την επέκταση της επιχείρησης στον Οδοντιατρικό χώρο.
  • Διενεργείτε αξιολογήσεις προϊόντων για να αποδείξετε την αξία των προϊόντων της εταιρείας μας κατανοώντας και κοινοποιώντας πληροφορίες σχετικά με προγράμματα μάρκετινγκ, εκπτωτικές προωθήσεις κλπ..
  • Κανονίζετε την λεπτομερή παρουσίαση των προιόντων μας προσκαλώντας ενδιαφερόμενους αγοραστές στον εκθεσειακό μας χώρο, με σκοπό να τα δούν από κοντά και να επιτευχθούν πωλήσεις των.
  • Προετοιμάζετε και παραδίδετε προσφορές και προτάσεις πωλήσεων έγκαιρα έπειτα από σχετικές ζητήσεις μελλοντικών ή ήδη υφισταμένων πελατών.
  • Συλλέγετε συνεχώς πληροφορίες για το ανταγωνιστικό τοπίο, τις επικρατούσες τάσεις της αγοράς και το επιχειρηματικό κλίμα στην επικράτεια και τις μοιράζεστε με την εταιρεία, ενώ παρακολουθείτε και συμμετέχετε ενεργά σε συναντήσεις ομαδικών πωλήσεων.
  • Χρησιμοποιείτε κατάλληλα εργαλεία για να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα της στόχευσης και να παρέχετε λεπτομερείς πληροφορίες για κλήσεις πωλήσεων, προσωπικές επισκέψεις, ευκαιρίες πωλήσεων, υφιστάμενους πελάτες και πιθανούς πελάτες.
  • Συμμετέχετε ενεργά σε εμπορικές εκθέσεις, συνέδρια ή/και κλινικές συναντήσεις όπως απαιτείται και η εταιρεία μας λαμβάνει μέρος.


Ελάχιστα απαιτούμενα προσόντα για την κάλυψη της θέσης


  • Απαιτείται ανάλογο της θέσης πτυχίο Bachelor ή ισοδύναμο αυτού καθώς και εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον 5 ετών, συμπεριλαμβανομένων τουλάχιστον 3 ετών σε πωλήσεις ιατρικών μηχανημάτων, κατά προτίμηση οδοντιατρικών απεικονιστικών και λέιζερς.
  • Εξαιρετικά οργανωμένη προσωπικότητα που έχει αποτελεσματικές δεξιότητες διαχείρισης χρόνου με έμφαση στον πελάτη και με άριστες ικανότητες πωλήσεων και άρτιας παρουσίασης της γκάμας προιόντων της εταιρείας.
  • Αποδεδειγμένο ιστορικό κορυφαίων επιδόσεων αντίστοιχων πωλήσεων καθώς και βραβεία πωλήσεων θα συνεκτιμηθούν.
  • Ισχυρές διαπραγματευτικές ικανότητες και ικανότητα ανάλυσης των οικονομικών πληροφοριών συνοδευόμενες από ισχυρές δεξιότητες γραπτής και προφορικής επικοινωνίας και δεξιοτήτων ακρόασης.
  • Άριστη γνώση εργασίας σε περιβάλλον Windows 10/11, Office 365, καθώς και δικτύων και διαδικτυακών εφαρμογών.


Τί προσφέρουμε


Η εταιρεία μας προσφέρει ένα άκρως ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους επίτευξης πωλήσεων με βάση τόσο τριμηνιαίους όσο και ετήσιους προκαθορισμένους στόχους προσωπικού σας κύκλου εργασιών.


Σας προσφέρουμε εταιρικό κινητό τηλέφωνο και φορητό υπολογιστή, καθώς και πλήρη, υψηλού επιπέδου εκπαίδευση (Sales & Application Training) σε όλη τη γκάμα των προιόντων μας, στην έδρα μας. Η έδρα μας είναι στο Νέο Ψυχικό (Αθήνα), μόλις 10 λεπτά από το σταθμό του Μετρό Εθνικής Άμυνας.

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024
Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024