Βοηθός Μηχανικού Σκαφών
NIPHESTOS MARINE ENGINEERING - Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αμαξοστάσιο ΟΣΕ) - Μηχανικοί οχημάτων

Η Niphestos Marine Engineering αναζητά έναν αφοσιωμένο και υπεύθυνο βοηθό μηχανικού για να ενταχθεί στην ομάδα μας. Ο υποψήφιος θα υποστηρίζει τους μηχανικούς μας σε διάφορα τεχνικά θέματα και θα συμβάλλει στην επίλυση προβλημάτων και στη βελτίωση της παραγωγικότητας. Δεν απαιτείται προϋπηρεσία, αλλά εάν υπάρχει έστω και σε παρόμοια θέση θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ψάχνουμε στον υποψήφιο είναι η δημιουργικότητα. Η δημιουργικότητα για εμάς είναι πολύ σημαντική καθώς είναι αναγκαία για την βοήθεια εντοπισμού αλλά και την επίλυση των προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν. Οι προκλήσεις που μπορεί να ανακύψουν καθημερινά είναι αμέτρητες (κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες που τα σκάφη ταξιδεύουν).

Ένα δεύτερο χαρακτηριστικό που ψάχνουμε στον υποψήφιο είναι η ικανότητα να βρίσκει λύσεις σε απρόοπτες καταστάσεις και να είναι πρόθυμος να προσαρμοστεί ανάλογα με τις συνθήκες που παρουσιάζονται. Αυτή η ευελιξία είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που κάνει έναν υποψήφιο να ξεχωρίζει, καθώς δείχνει ότι έχει την ικανότητα να εκτιμά το πρόβλημα αλλά και να συμβάλει στην αντιμετώπισή του σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Ένα τρίτο χαρακτηριστικό που ψάχνουμε στον υποψήφιο είναι η θέληση για προσφορά στην εταιρεία καθώς και το ευρύτερο ενδιαφέρον για τον κλάδο. 

Εμείς από την πλευρά μας προσφέρουμε ένα φιλικό και δυναμικό εργασιακό περιβάλλον και η προσφορά των μηχανικών μας αναγνωρίζεται και εκτιμάται πάντα.

Προσφέρουμε ένα ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και φυσικά μια μεγάλη δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης.


Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή 25 Αυγούστου 2024
NIPHESTOS MARINE ENGINEERING

Με την σκληρή δουλειά, την αφοσίωση και το πάθος μας η Niphestos Marine Engineering θεωρείται μια απο τις κορυφαίες εταιρείες marine engineering στην Ελλάδα. 


Στη Niphestos Marine Engineering οι υπηρεσίες σκαφών αναψυχής/επαγγελματικών, όπως επισκευές, συντήρηση, εγκατάσταση γεννήτριας και γενικές επισκευές βρίσκονται στο επίκεντρο της εταιρείας μας από τότε που ξεκινήσαμε και ως εκ τούτου, διαθέτουμε πλούσια εμπειρία και γνώση σε αυτόν τον τομέα. Επενδύουμε συνεχώς σε νέο εξοπλισμό και παρακολουθούμε τα πιο πρόσφατα σεμινάρια για να διασφαλίσουμε ότι είμαστε πάντα ενημερωμένοι με την τελευταία λέξη τησ τεχνολογίας. 


Με τους εξειδικευμένους μηχανικούς μας και τον σύγχρονο εξοπλισμό μας, η Niphestos Marine Engineering έχει τη δυνατότητα να ασχοληθεί με όλες τις πτυχές των επισκευών, συντήρησης και service σκαφών. Διαθέτουμε επίσης μια εντυπωσιακή ομάδα έμπειρων συνεργατών που μπορούν να σας βοηθήσουν σε οτιδήποτε, από ηλεκτρολογικά έως επανασχεδιασμό εσωτερικού χώρου και οτιδήποτε άλλο ενδιάμεσα. 

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή 25 Αυγούστου 2024