Οδηγός Λεωφορείου
KAPPASTRAVEL - Κερατσίνι (Λιμάνι) - Οδηγοί οχημάτων - 1.000 €

Αναζητούμε έμπειρο και αξιόπιστο οδηγό λεωφορείου για άμεση πρόσληψη. Η θέση αφορά πλήρη απασχόληση με ανταγωνιστικό μισθό 1.000€ μηνιαίως, καθώς και επιπλέον αμοιβές ανάλογα με την απόδοση και τις ώρες εργασίας.

Απαιτούμενα Προσόντα:

  • Επαγγελματικό δίπλωμα κατηγορίας D +ΠΕΙ
  • Τουλάχιστον 1-2 χρόνια εμπειρίας σε ανάλογη θέση
  • Ευγένεια, υπευθυνότητα και καλή επικοινωνία

Προσφέρουμε:

  • Σταθερό μισθό 1.000€ το μήνα
  • Πρόσθετες αμοιβές για υπερωρίες και επιπλέον δρομολόγια
  • Ευχάριστο και φιλικό εργασιακό περιβάλλον
  • Δυνατότητα εξέλιξης και σταθερής συνεργασίας

Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος της ομάδας μας, παρακαλούμε να αποστείλετε το βιογραφικό σας μέσω της φόρμας ΧΕ

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή 18 Αυγούστου 2024
KAPPASTRAVEL

Το KAPPASTRAVEL είναι ένα δυναμικό τουριστικό γραφείο με έδρα τον Πειραιά το οποίο εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων ταξιδιωτικών υπηρεσιών. Με πάθος για τον τουρισμό και βαθιά γνώση της αγοράς, σχεδιάζουμε μοναδικές εμπειρίες για ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο.


Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, που περιλαμβάνει οργάνωση ταξιδιών, κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων, διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία, ενοικιάσεις λεωφορείων , και εξειδικευμένες εκδρομές που αναδεικνύουν την πολιτιστική και φυσική ομορφιά της Ελλάδας. Είτε σχεδιάζετε ένα ταξίδι αναψυχής, είτε μια επαγγελματική αποστολή, οι εξειδικευμένοι μας σύμβουλοι βρίσκονται δίπλα σας σε κάθε βήμα, για να εξασφαλίσουν ότι θα έχετε μια αξέχαστη εμπειρία.


Η ικανοποίηση του πελάτη είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες με προσοχή στη λεπτομέρεια, ώστε να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες και προσδοκίες σας.

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή 18 Αυγούστου 2024