Αισθητικός - Χειρίστρια Laser
Αθήνα (Πλατεία Μαβίλη) - Αισθητικοί

Η Ιατρική Κλινική Derm Plastic Surgery Clinic, με κυρίαρχη θέση στον χώρο της Πλαστικής Χειρουργικής, Αισθητικής Δερματολογίας και Μεταμόσχευσης Μαλλιών, αποτελεί μια βραβευμένη και ταχέως εξελισσόμενη Εταιρεία, με δυο Κλινικές, μια κλινική της στην Βασιλίσσης Σοφίας Μετρό Μέγαρο Μουσικής και μια δεύτερη Κλινική στο Ελληνικό στάση Μετρό Ελληνικό, αναζητούμε κοπέλες και για τις δυο Κλινικές μας, για πλήρη απασχόληση αορίστου χρόνου


Νοσηλεύτριες Αισθητικούς Χειρίστριες Laser


Αν έχετε αγάπη για το Beauty World, Dermatology, Plastic Surgery, Lasers, Aesthetic Medicine, πελατοκεντρική προσέγγιση, άριστες ικανότητες επικοινωνίας, φιλοδοξίες για εξέλιξη και οι πωλήσεις είναι το δυνατό σας σημείο τότε η θέση αυτή είναι για εσάς.


Η θέση είναι αποκλειστικά για πλήρη απασχόληση και όχι part time.


Απαραίτητα προσόντα: Η προϋπηρεσία σε αντίστοιχο ιατρικό κλάδο και ειδικά η εμπειρία σε Laser Αποτρίχωση Αλεξανδρίτη είναι απαραίτητη. Είναι απαραίτητη επίσης η εξαιρετική γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών και η άριστη γνώση Αγγλικών, καθώς οι Κλινικές μας έχουν πολλούς ξένους ασθενείς και είναι απαραίτητη από τις κοπέλες που κάνουν παροχή υπηρεσιών, η χρήση προφορικού λόγου στα Αγγλικά σε άριστο επίπεδο επικοινωνίας.


 Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους. Είναι απαραίτητη η αποστολή και πρόσφατης φωτογραφίας εάν δεν επισυνάπτεται ήδη στο βιογραφικό σας.


, ελάχιστη εργασιακή εμπειρία: 12 μήνες, πλήρης απασχόληση, στον εργασιακό χώρο
Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024
Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024