Εργοδηγός
Bathroom Expert - Αθήνα (Σεπόλια) - Μηχανικοί - Μελετητές - 1.500 €

Η εταιρία Bathroom Expert με αποκλειστικό αντικείμενο την ανακαίνιση λουτρών και wc είναι σε αναζήτηση ενός ικανού Εργοδηγού έως 45 ετών για να ενισχύσει την ομάδα της. Ο ιδανικός υποψήφιος θα έχει κρίσιμο ρόλο στον συντονισμό και την επίβλεψη των εργασιών.

Βασικές Αρμοδιότητες:

  1. Συντονισμός Εργασιών: Επίβλεψη και διαχείριση της καθημερινής λειτουργίας στο εργοτάξιο, συντονισμός εργασιών σύμφωνα με τις προτεραιότητες και τα σχέδια.
  2. Επίβλεψη: Εξασφάλιση της τήρησης όλων των προφυλάξεων ασφαλείας και προτύπων ποιότητας . Επίβλεψη της χρήσης μηχανημάτων και εξοπλισμού
  3. Σημείο Αναφοράς: Λειτουργία ως κύριος σύνδεσμος επικοινωνίας μεταξύ των εργατών, τεχνιτών και της διεύθυνσης.

Απαιτούμενα Προσόντα:

  1. Εκπαίδευση και Κατάρτιση: υπόβαθρο και εμπειρία στον κλάδο των κατασκευών, κατανόηση των ηλεκτρικών και υδραυλικών συστημάτων, δίπλωμα σε τεχνική εργασία.
  2. Ηγετικές δεξιότητες: δυνατότητα καθοδήγησης ομάδων και αποτελεσματική λήψη αποφάσεων. Εξαιρετικές ηγετικές και οργανωτικές δεξιότητες.
  3. Οργανωτικές Ικανότητες: Ικανότητα διαχείρισης πολλαπλών εργασιών και προτεραιοτήτων.
  4. Δέσμευση στην Ασφάλεια: Πάντα θέτετε την ασφάλεια των εργαζομένων ως προτεραιότητα.
  5. Ικανότητες οδήγησης: Κάτοχος οχήματος και άδειας οδήγησης ΙΧ ή ΕΔΧ
  6. μη καπνιστής

Αν διαθέτετε τα προσόντα και την εμπειρία για να ενταχθείτε στην ομάδα μας ως εργοδηγός κατασκευαστικών έργων, σας καλούμε να υποβάλετε την αίτησή σας. Αναμένουμε να σας γνωρίσουμε και να εξετάσουμε το πώς μπορείτε να συμβάλετε στην επιτυχία των έργων μας.


, ελάχιστη εργασιακή εμπειρία: 36 μήνες, πλήρης απασχόληση, στον εργασιακό χώρο
Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024
Bathroom Expert
Καλως ήρθατε στην Bathroomexpert, τη μοναδική κατασκευαστική εταιρία στην Ελλάδα με εξειδίκευση στην ανακαίνιση μπάνιου. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους εργατοτεχνίτες, κάθε ειδικότητας που απαιτείται για να ολοκληρωθεί το έργο σας εύκολα και γρήγορα. Διαθέτουμε εμπειρία και τεχνογνωσία ώστε να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης που θα σας απαλλάξει από το άγχος της διαδικασίας. Γιατί να μας επιλέξετεΑναλαμβάνουμε το έργο σας με απόλυτο επαγγελματισμό, τηρώντας τον διαθέσιμο προϋπολογισμό σας. Εξασφαλίζουμε την εμπρόθεσμη παράδοση του έργου σας βάση κλειστού χρονοδιαγράμματος. Σας απαλλάσουμε από το άγχος αναζήτησης και διαχείρισης τεχνιτών μεμονωμένων ειδικοτήτων.Σας παρέχουμε πρόσβαση και έκπτωση σε 8000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα ειδών υγιεινής, πλακιδίων και επίπλων από επώνυμες αλυσίδες καταστημάτων.
Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024