Γραμματειακή Υποστήριξη
HK Capital Investments Real Estate - Γλυφάδα (Πανιωνία) - Γραμματείς

Γραμματειακή υποστήριξη, μέσω προγράμματος ΟΑΕΔ για νέους ως 29 ετών, καταχώριση ακινήτων, επικοινωνία με πελάτες, ζητείται από εταιρεία real estate.

Αποστολή βιογραφικού μέσω της φόρμας της Χρυσής Ευκαιρίας.

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024
HK Capital Investments Real Estate

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε από την κα Καμπουράκη Αργυρώ και βρίσκεται στην Αθήνα. Ασχολείται κυρίως με την ακίνητη περιουσία και τις επενδύσεις αλλά προσφέρει και πολλαπλές υπηρεσίες όχι μόνο για τοπικούς υποψήφιους πελάτες αλλά και για αλλοδαπούς που επιθυμούν είτε να επενδύσουν στην Ελλάδα και την Κύπρο (και αν δεν είναι πολίτες της Ευρώπης να αποκτήσουν Άδεια Διαμονής), είτε στη Μέση Ανατολή.


Επενδύσεις όπως οικόπεδα, κατοικίες για φοιτητές ή για ιδιώτες, ξενοδοχειακές μονάδες, κτήρια για υπηρεσίες, κλπ. Αν ψάχνετε για μια επένδυση ακίνητης περιουσίας στην Αθήνα ή σε άλλες περιοχές ή περιφέρειες, θα σας συμβουλέψουμε, θα βρούμε το ακίνητο για εσάς, θα διαπραγματευτούμε την αγορά για λογαριασμό σας και θα σας καθοδηγήσουμε στη νομική διαδικασία. Επίσης, μπορούμε να αναλάβουμε την πλήρη ανακαίνιση και διαχείριση του.

Ως εκ τούτου, η εταιρεία μας μπορεί να παρέχει εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες σε διεθνείς αγοραστές και επενδυτές, όπως:

  • Νομική υποστήριξη και χειρισμός για την έκδοση Αδειών Παραμονής και Εργασίας για τους επενδυτές μας στην Ελλάδα
  • Πλήρη Νομική Υποστήριξη και Αντιπροσώπευση στις Ελληνικές Αρχές, Τράπεζες, Εμπορικό Επιμελητήριο κλπ.


Το γραφείο μας συνεργάζεται με άριστους επαγγελματίες εκτιμητές, δικηγόρους, λογιστές, συμβολαιογράφους, μηχανικούς, διακοσμητές, μεταφορείς. Επίσης υπάρχουν αξιόπιστοι συνεργάτες για ανακαινίσεις και τέλος μπορούμε να σας βοηθήσουμε με την έκδοση δανείου.


Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024