Τεχνικός Ηλεκτρολόγος
Αθήνα (Ομόνοια) - Ηλεκτρολόγοι - 100 €

Η CET Connect Ltd είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία

επικοινωνιών δεδομένων με βασικές δεξιότητες στα Data Centers, τη δομημένη καλωδίωση και τις υπηρεσίες οπτικών ινών. Δραστηριοποιούμαστε σε διάφορες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της

Ιρλανδίας, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ευρωπης.

 

Εάν θέλετε να συμμετάσχετε σε

έναν επαγγελματικό, γρήγορο οργανισμό και να αναπτύξετε περαιτέρω τις δεξιότητές σας για να γίνετε ένας άρτια εκπαιδευμένος Τεχνικός, θέλουμε να ακούσουμε από εσάς. Είμαστε υπερήφανοι για την ποιότητα των τεχνικών μας και την επακόλουθη ποιότητα της δουλειάς τους. Εάν αισθάνεστε ότι έχετε τα απαραίτητα προσόντα όπως, ισχυρή εργασιακή ηθική, σεβασμό για τους ανθρώπους, ευελιξία, αξία για υψηλό επίπεδο κατασκευής και επιθυμία να ολοκληρώσετε τη δουλειά με ασφαλή και πρόσφορο τρόπο, τότε θα ευθυγραμμιστείτε με τις αξίες μας.

 

Βασικές ευθύνες: Βεβαιωθείτε ότι τηρούνται όλες οι προφυλάξεις υγείας και ασφάλειας. Βεβαιωθείτε ότι τηρούνται αυστηρά όλες οι διαδικασίες ασφαλείας. Συμμορφωθείτε πλήρως με τις οδηγίες του Προϊσταμένου, του Εργοδηγού ή του Υπεύθυνου και βοηθήστε στην εγκατάσταση καλωδίων Cat6 και Cat6a ή σε άλλη δραστηριότητα, όπως απαιτείται.

Αναλάβετε την ευθύνη για την αποτελεσματική παράδοση του έργου για τον πελάτη, διατηρώντας τόσο εσάς όσο και τους συναδέλφους σας ασφαλείς. Λειτουργήστε κάθε μέρα με ανοιχτό πνεύμα και επιθυμία να μάθετε και να αναπτύσσετε συνεχώς τις δικές σας δεξιότητες.

 

Ευθύνες:·        

Συμμορφωθείτε με όλες ανεξαιρέτως τις απαιτήσεις Διαχείρισης Υγείας, Ασφάλειας

Εγκατάσταση δομημένης καλωδίωσης Cat6 και Cat6a   

Εγκατάσταση και τερματισμός καλωδίωσης οπτικών ινών.       

Δοκιμή εγκατάστασης καλωδίου οπτικών ινών με Fluke DSX        

Διαβάστε και κατανοήστε τα κατασκευαστικά σχέδια       

Τερματισμός και δοκιμή καλωδίων χαλκού·        

Εκτέλεση οποιωνδήποτε άλλων καθηκόντων που σας ανατίθενται σύμφωνα με τον ρόλο σας.


Γενικές απαιτήσεις για τη θέση:

Φοράτε τα απαιτούμενα ΜΑΠ ανά πάσα στιγμή, χωρίς εξαίρεση

Τα ταξιδια είναι απαραιτητα σε αυτη την θέση        

Είστε υποχρεωμένοι να εργαστείτε σε οποιονδήποτε από τους ιστότοπους που εξυπηρετούνται από την CET Connect Ltd, είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό        

Πλήρης άδεια οδήγησης και δικό του όχημα είναι επίσης απαίτηση της θέσης       

Η πιστοποίηση στην εκπαίδευση Working at Heights, Mobile Elevated Work Platforms (MEWP) ή Hoist Operator είναι ένα πλεονέκτημα αλλά όχι απαραίτητο. Η κατάρτιση θα παρέχεται ανάλογα με τις ανάγκες.


, πλήρης απασχόληση, στον εργασιακό χώρο
Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024
Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024