Νομικός Βοηθός (Paralegal)
Γλυφάδα (Κέντρο) - Νομικοί σύμβουλοι - Δικηγόροι

Η CITYPARK ως  Εταιρεία υψηλής τεχνολογίας ειδικευόμενη στην πληροφορική και στη διαχείριση χώρων στάθμευσης, η οποία καλύπτει τις ανάγκες ιδιωτικών και δημοσίων χώρων στάθμευσης (parking), παρέχοντας υψηλής ποιότητας ολοκληρωμένες λύσεις αυτοματοποίησης και επιστρατεύοντας την πολυετή εμπειρία που διαθέτει στη διαχείριση υπαίθριων και στεγασμένων χώρων στάθμευσης μεγάλης δυναμικότητας

από το 1971, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες οργάνωσης και διαχείρισης, με γνώμονα το σύγχρονο τρόπο λειτουργίας κάθε parking.

Για την CITYPARK η ψηφιακή εποχή δεν είναι πια το μέλλον αλλά η καθημερινότητα. Το όραμά μας είναι η ψηφιοποίηση της λειτουργίας κάθε parking  και αποστολή μας είναι η απροβλημάτιστη μετάβαση του κάθε parking σε μια αυτοματοποιημένη καθημερινότητα που δημιουργεί επιπλέον ευκαιρίες για βιωσιμότητα και κερδοφορία!


Τοποθεσία: Γλυφάδα


Περίληψη: Αναζητούμε έναν επιμελή και λεπτομερή Νομικό Βοηθό για να ενταχθεί στην ομάδα μας. Ο υποψήφιος θα παρέχει υποστήριξη στους δικηγόρους μας εκτελώντας διάφορες εργασίες, όπως έρευνα, σύνταξη εγγράφων και διατήρηση αρχείων, διαγωνισμοί δημοσίου και παρακολούθηση αυτών, σύνταξη ιδιωτικών συμφωνικών και παρακολούθηση τους,  αιτήματα προς τους φορείς και παρακολούθηση αιτημάτων . Ο ρόλος αυτός απαιτεί υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και εμπιστευτικότητας.


Βασικές Ευθύνες:

Σύνταξη Εγγράφων

Διαχείριση Υποθέσεων

Επικοινωνία με Φορείς

Σύνταξη αιτημάτων

Σύνταξη φακέλων (διαγωνισμοί

δημοσίου)


Απαιτούμενα Προσόντα:


  • Πτυχίο ΑΙΕ/ΤΕΙ
  • Προϋπηρεσία σε παρόμοια θέση ή σε δικηγορικό γραφείο θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν.
  • Ικανότητα σύνταξης και ανάλυσης νομικών εγγράφων.
  • Εξαιρετικές οργανωτικές ικανότητες και προσοχή στη λεπτομέρεια.
  • Δεξιότητες επικοινωνίας και διαχείρισης χρόνου.


Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος της ομάδας μας, παρακαλούμε να αποστείλετε το βιογραφικό σας και μια συνοδευτική επιστολή στη διεύθυνση [email].


Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να εργαστείτε μαζί μας!


, Πτυχίο ΙΕΚ, πλήρης απασχόληση, στον εργασιακό χώρο
Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη 2 Ιουλίου 2024
Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη 2 Ιουλίου 2024