Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας - Μεσίτης - Πωλητής
Remax Optimum - Αθήνα (Κάτω Πετράλωνα) - Ασφαλιστικοί σύμβουλοι - Σύμβουλοι επενδύσεων - Μεσίτες

Η RE/MAX OPTIMUM αναζητεί 2 συνεργάτες - συμβούλους ακίνητης περιουσίας (μεσίτες) για να ενταχθούν ως πωλητές στο μεγαλύτερο δίκτυο Real Estate πωλήσεων ακινήτων

Αν θέλεις:

Να ενταχθείς στον μεγαλύτερο δίκτυο Real Estate πωλήσεων ακινήτων στον κόσμο. 

Να αυξήσεις το προσωπικό σου εισόδημα.  

Να αυξήσεις το εισόδημα σου, σου δίνετε η δυνατότητα συνεργασίας με όλο το δίκτυο της Re/max πανελλαδικά το οποίο αποτελείται από 82 γραφεία και 1100 συμβούλους ακίνητης περιουσίας.

  Να γίνεις ελεύθερος επαγγελματίας- συνεργάτης του γραφείου μας ( Re/max Optimum) με στόχο να κατακτήσεις την αγορά των ακινήτων της περιοχής σου και όχι μόνο. 

 Να λάβεις την απαραίτητη εκπαίδευση από το ξεκίνημα σου σωστά και σύμφωνα με τα standard της Re/max και το Re/max University, για να μπορέσεις να καταφέρεις να έχεις διάρκεια στην καριέρα σου. 

Σου προσφέρουμε:   

Την καλύτερη εκπαίδευση μεσιτών (Real Estate Agent) παγκοσμίως.   

Προμήθειες από 50% έως 80% επί των πωλήσεων-ενοικιάσεων ακίνητης περιουσίας.  

Ακίνητα και αγοραστές από το γραφείο μας.   

Σύγχρονους χώρους εργασίας στην Αθήνα, στην περιοχή των Πετραλώνων (10 μέτρα από τη στάση Πετάλωνα του σιδηροδρομικού σταθμού). 

  Ο Broker και οι συνεργάτες του γραφείου μας θα είναι πάντα δίπλα σας, να σας στηρίζουν, εκπαιδεύουν και να σας τροφοδοτούν με ακίνητα για να αυξήσετε το portfolio σας,  

Παρέχουμε το κορυφαίο Real Estate CRM της αγοράς και όλα τα έντυπα που χρειάζεσαι για μια αποτελεσματική επικοινωνία με τους πελάτες.   

Επαφές με επαγγελματίες του κλάδου όπως πολιτικούς μηχανικούς, δικηγόρους, λογιστές, εταιρείες ανακαινίσεων, κατασκευαστικές εταιρείες.  

Σε ποιους απευθυνόμαστε:  

Σε όσους έχουν διάθεση να εργαστούν σε ένα οικογενειακό περιβάλλον με ανθρωποκεντρική κουλτούρα.  

   Σε όσους έχουν εργαστεί σε τμήμα πωλήσεων προϊόντων ή υπηρεσιών.     

 Σε ελεύθερους επαγγελματίες. Έμπειροι μεσίτες έχουν επιλέξει και συνεργάζονται μαζί μας γιατί είμαστε η Re/max Optimum, μέλος του παγκόσμιου δικτύου της Re/max.  

  Σε αρχάριους που θέλουν να εξελεγχθούν και τους αρέσουν τα ακίνητα, η επικοινωνία με τους ανθρώπους, οι αγοραπωλησίες, οι διαπραγματεύσεις και διαθέτουν υψηλό κίνητρο για τη ζωή τους.

Απαραίτητα προσόντα:   Βασικές γνώσεις Η/Υ. Μεταφορικό μέσο. Απολυτήριο Λυκείου.   

Έλα να εργαστείς μαζί μας και να μοιραστούμε την πολυετή εμπειρία μας μαζί σου στέλνοντας το βιογραφικό σου μέσω της φόρμας της Χ.Ε.


, αορίστου χρόνου, Απολυτήριο Λυκείου, πλήρης απασχόληση, μερικώς εξαποστάσεως
Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη 2 Ιουλίου 2024
Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη 2 Ιουλίου 2024