Φαρμακοποιοί - Βοηθός Φαρμακοποιού
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - Πειραιάς (Κεντρικός Λιμένας) - Φαρμακοποιός - Βοηθός φαρμακοποιού - 900 €

Αν είστε φαρμακοποιός, βοηθός φαρμακείου και σας ενδιαφέρουν δύσκολα εγχειρήματα, να εκπαιδεύεστε και να παιδεύεστε, να γίνεστε καλύτεροι, για να προσφέρετε τις καλύτερες υπηρεσίες, θα χαρούμε να λάβουμε το βιογραφικό σας για το νέο φαρμακείο μας στον Πύργο του Πειραιά , καθώς και για το φαρμακείο μας στην Αθηνα, στο Παγκράτι. 

Στα φαρμακεία μας δεν υπάρχουν προνομιούχοι και εκλεκτοί. Και όλοι έχουν την ευκαιρία να μεγαλώσουν μαζί μας. Χωρίς περιορισμούς . 

Αν λοιπόν δεν είστε πρίγκιπες ή πριγκίπισσες, σας αρέσουν οι προκλήσεις, θέλετε να βελτιωθείτε, και να βελτιώσετε και τους συνεργάτες σας, σε ένα χώρο που όλοι μιλάμε και όλοι ακούμε, χωρίς να κρίνουμε, υπάρχει μια θέση στην οικογένεια μας. Τα φαρμακεία μας στην Αθήνα, στο Βυρωνα, στον Πειραιά, στην Πάτρα και στη Μυκονο μεγαλώνουν και αλλάζουν. 

Eίναι αναγκαία προϋπηρεσία τουλάχιστον 1 έτους στο χώρο του φαρμακείου, και είναι  χρήσιμη για να μπορείτε να συγκρίνετε. Υπάρχει ευελιξία στο ωράριο, αν και δεν κρύβουμε ότι εκτιμούμε και επιδοτούμε όσους επιδεικνύουν ιδιαίτερο ζήλο . Δεν θα σας πούμε ότι δίνουμε τις υψηλότερες απολαβές, με το λιγότερο κόπο, και χωρίς να έχουμε δει καν ποιος είστε. Είμαστε όμως πολύ ανταγωνιστικοί, και προσπαθούμε να είμαστε δίκαιοι .


ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ .


, πρακτική άσκηση, Πτυχίο ΙΕΚ, ελάχιστη εργασιακή εμπειρία: 12 μήνες, πλήρης απασχόληση, στον εργασιακό χώρο
Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη 2 Ιουλίου 2024
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη 2 Ιουλίου 2024