Υπάλληλος Γραφείου
ΑΝΥΨΩΤΕΧΝΙΚΗ - Μοσχάτο (Λαχαναγορά) - Γραμματείς

Ζητείται υπάλληλος γραφείου ανυψωτικής – μεταφορικής εταιρείας, στην περιοχή Μοσχάτου, για πλήρη και πενθήμερη (Δευτέρα – Παρασκευή) απασχόληση, με επικοινωνιακές δεξιότητες.

Στα κύρια καθήκοντα περιλαμβάνεται η επικοινωνία με πελάτες, αλλά και τους οδηγούς της εταιρείας, η τιμολόγηση και η δρομολόγηση των εργασιών, η σύνταξη και η αποστολή προσφορών, οι εξερχόμενες κλήσεις για συμψηφισμούς και εξόφληση υπολοίπων, εξωτερικές εργασίες σε Δήμους, τράπεζες, ΔΟΥ κ.α. (όταν απαιτείται).


, Απολυτήριο Λυκείου, ελάχιστη εργασιακή εμπειρία: 12 μήνες, πλήρης απασχόληση, στον εργασιακό χώρο
Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη 2 Ιουλίου 2024
ΑΝΥΨΩΤΕΧΝΙΚΗ
Η Ανυψωτεχνική, με έδρα το Μοσχάτο, δραστηριοποιείται στις ανυψώσεις και τις μεταφορές από το 1976. Η εταιρεία μας με την πολυετή παρουσία μας στον χώρο, τον συνεχώς ανανεούμενο στόλο - εξοπλισμό και την τεχνογνωσία του προσωπικού διατηρεί αμείωτο τον επαγγελματισμό και τον προσανατολισμό στην εξυπηρέτηση του πελάτη με ασφάλεια, συνέπεια και ταχύτητα.Διαθέτουμε τηλεσκοπικούς γερανούς, παπαγάλους και περονοφόρα διαφορετικών τύπων και ανυψωτικής ικανότητας, για κάθε είδους μεταφορά και ανύψωση, εξοπλισμένα με συστήματα ασφαλείας. Τα μηχανήματα διαθέτουν πιστοποιητικά καταλληλότητας και το προσωπικό τα απαραίτητα, από τον νόμο, διπλώματα.
Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη 2 Ιουλίου 2024