Barista
ATELIER - Γλυφάδα (Κέντρο) - Bartender - Baristas - 950 €

Τοποθεσία: Κέντρο Γλυφάδας

Σχετικά με την Εταιρεία:

Το καφεκοπτείο μας, "Atelier Coffee & nuts", βρίσκεται στην καρδιά της Γλυφάδας και αποτελεί έναν μοναδικό προορισμό για τους λάτρεις του ποιοτικού καφέ. Με ένα αριστοκρατικό και φιλόξενο περιβάλλον, προσφέρουμε στους πελάτες μας μια εκλεπτυσμένη εμπειρία καφέ, συνοδευόμενη από μια ευρεία γκάμα ξηρών καρπών, τσαγιών και σοκολατακιών.

Περιγραφή Θέσης:

Αναζητούμε έναν ενθουσιώδη και έμπειρο Barista για να ενταχθεί στην ομάδα μας. Ο ιδανικός υποψήφιος θα έχει πάθος για τον καφέ, εξαιρετικές δεξιότητες εξυπηρέτησης πελατών και την ικανότητα να εργάζεται σε ένα δυναμικό και πολυτελές περιβάλλον.


Καθήκοντα και Υπευθυνότητες:

  • Παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης πελατών με φιλική και επαγγελματική συμπεριφορά.
  • Διατήρηση καθαριότητας και οργάνωσης στον χώρο εργασίας.


Απαιτήσεις:

  • Ικανότητα εργασίας σε ένα γρήγορο και απαιτητικό περιβάλλον.
  • Πάθος για τον καφέ και τη συνεχή μάθηση.


Προσφέρουμε:

  • Ανταγωνιστικές αποδοχές και παροχές.
  • Εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας σε ένα κομψό και πολυτελές καφεκοπτείο.


Στείλτε την αίτησή σας και γίνετε μέρος της οικογένειας του "Atelier Coffee & nuts" στην Γλυφάδα!


, Απολυτήριο Λυκείου, ελάχιστη εργασιακή εμπειρία: 1 μήνες, πλήρης απασχόληση, στον εργασιακό χώρο
Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη 11 Ιουνίου 2024
ATELIER
Το καφεκοπτείο "Atelier Coffee & nuts" είναι ένα ζεστό και φιλόξενο μαγαζί που ειδικεύεται στους ξηρούς καρπούς, το τσάι και τα σοκολατάκια. Μπαίνοντας, σε καλωσορίζει μια πανδαισία αρωμάτων: φρεσκοκομμένος καφές, αρωματικά τσάγια και γλυκιά σοκολάτα.Στα ράφια, βρίσκεις ποικιλίες ξηρών καρπών, από φιστίκια Αιγίνης μέχρι καρύδια, όλα φρέσκα και τραγανά. Το τμήμα τσαγιού προσφέρει πράσινα, μαύρα και βοτανικά τσάγια, επιλεγμένα για την καλύτερη γεύση και ευεργετικές ιδιότητες.Η βιτρίνα με τα σοκολατάκια είναι ένας παράδεισος για τους λάτρεις της σοκολάτας: χειροποίητα σοκολατάκια με γέμιση φρούτων, ξηρών καρπών και κρέμας, φτιαγμένα από εξαιρετικής ποιότητας κακάο. Εδώ, κάθε προϊόν είναι μια εμπειρία και κάθε επίσκεψη ένα γευστικό ταξίδι.
Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη 11 Ιουνίου 2024