Αποθηκάριος Κατάψυξης
PARAMETROS GROUP - Άνω Λιόσια - Logistics - Αποθήκη

Σε ενδιαφέρει η εργασία σε ψυχόμενο περιβάλλον σε θερμοκρασία κατάψυξης  και η προετοιμασία παραγγελιών σε μία σύγχρονη μηχανογραφημένη αποθήκη με άρτιο και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό;

Έχεις κουραστεί να είσαι παραγωγικός, εργατικός και συνεπής όμως να μην ανταμείβεσαι για το έργο σου;

Τότε έλα στην ομάδα μας.

Η Parametros Logistics αποτελεί μονόδρομο στην επιλογή σου.

Διαθέτουμε σύγχρονες εγκαταστάσεις, άρτια οργάνωση και εκπαιδευμένο προσωπικό & αναζητάμε φιλόδοξους αποθηκάριους με εμπειρία στη χρήση voice picking και ηλεκτρικού παλετοφόρου. Αν πάλι δεν έχεις εμπειρία, η ομάδα μας είναι εδώ να σε καθοδηγήσει.

Οι απολαβές ξεκινούν για έμπειρους αποθηκάριους από 1.100,00 € και το ύψος τους το καθορίζεις εσύ με την εργασία και την παραγωγικότητά σου.  

Σε εμάς οι προσπάθειές σου και αναγνωρίζονται και ανταμείβονται.

Αποστολή βιογραφικού μέσω της φόρμας της Χρυσής Ευκαιρίας.


, αορίστου χρόνου, πλήρης απασχόληση, στον εργασιακό χώρο
Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024
PARAMETROS GROUP
Ο Όμιλος εταιρειών Parametros Group ειδικεύεται στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών αποθήκευσης, διανομής και μεταφοράς προϊόντων ελεγχόμενης θερμοκρασίας στην Ελλάδα από το 2005. Διαθέτει 3 Κέντρα Διανομής πολλαπλώνθερμοκρασιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και Ιδιόκτητο στόλο 80 φορτηγών πολλαπλών θερμοκρασιών.Δέσμευση του ομίλου είναι η δημιουργία ενός περιβάλλοντος εργασίας που θα εμπνέει και θα ανταμείβει τους ανθρώπους του, επιδιώκοντας διαρκή προσωπικήκαι επαγγελματική ανάπτυξη, βασισμένο στα πρότυπα της αφοσίωσης και της ηθικής.
Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024