Υπάλληλος γραφείου - Customer Support
Κορωπί - Εξυπηρέτηση Πελατών - Call center - Client service

Η γνωστή εταιρεία επίπλων Milano De Επιπλο Φως A.E., με εργοστάσιο στο Κορωπί Αττικής, αναζητά Junior Project Manager - AfterSales Customer Support Manager.



Αρμοδιότητες:



  • Δημιουργία και ανανέωση του πλάνου κατασκευής επίπλων βάση παραγγελιών, με στόχο την σωστή κατανομή εργασιών, σε συνάρτηση με τους συμφωνημένους χρόνους παράδοσης. Απαραίτητη η συνεργατικότητα & ομαδικότητα για τη σωστή εκτίμηση του χρόνου
  • εργασιών. Το πλάνο παραδόσεων δημιουργείται σε συνεργασία και με επίβλεψη της Διεύθυνσης Πωλήσων.
  • Γνώση σε καθημερινή βάση για την πρόοδο όλων των εργασιών στα τμήματα κατασκευής σε συνεργασία με τον εργοδηγό του εργοστασίου και τροποποίηση του πλάνου, ενημερώνοντας αντιστοίχως τους πελάτες για μετάθεση των ημερομηνιών παράδοσης, όποτε αυτό προκύπτει.
  • Διαχείριση όλου του After Sales Support της εταιρίας. Αρμοδιότητες του ρόλου περιλαμβάνουν και τα αιτήματα για επισκευές ή αλλαγές επίπλων που έχουν παραδοθεί καθώς και διαχείριση παραπόνων.
  • Εξυπηρέτηση τηλεφωνικού κέντρου της εταιρίας.



Προσόντα:



  • Το άτομο που θα στελεχώσει αυτή τη θέση θα πρέπει να διαθέτει σχετική προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση και να διακρίνεται για τις οργανωτικές του ικανότητες.
  • Ομαδικότητα και συνεργατικότητα αποτελούν ουσιώδεις αξίες στην ομάδα μας και η σωστή επικοινωνία προς τους πελάτες, βασικός πυρήνας της θέσης. Για την εταιρία μας, η πιο σημαντική ικανότητα που αναζητούμε είναι ο άνθρωπος που θα στελεχώσει αυτή τη θέση να μπορεί να διαχειριστεί σωστά και με απόλυτο επαγγελματισμό δύσκολες συνθήκες επικοινωνίας με τους πελάτες μας.



Απαραίτητη γνώση Υ/Π και προγραμμάτων Office. Γνώση σε SoftOne θα ληφθεί επιπλέον υπόψη.


Απαραίτητη η γνώση της Αγγλικής γλώσσας.



Ωράριο εργασίας: 8:00-5:00.


, αορίστου χρόνου, πλήρης απασχόληση, στον εργασιακό χώρο
Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη 2 Ιουλίου 2024
Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη 2 Ιουλίου 2024