Web Design Front End (HTML+CSS) - Υπολογιστές
Ασπρόπυργος - Προγραμματιστές & Μηχανικοί Η/Υ

Web Design - Front End Developer (HTML+CSS)


Ζητείται κοπέλα με γνώσεις πάνω στο Web Design Front End με εκπαίδευση σπουδές ΑΕΙ ή ΤΕΙ ή ΙΕΚ ή άλλες σχολές

αν ξέρεις ένα απο αυτά ενημέρωσε μας

  • Web Design Front End (HTML+CSS)
  • Graphics Designer + Web Design Front End(HTML+CSS)
  • UX/UI Designer (HTML + CSS)

Μην το σκέφτεσαι αν βλέπεις αυτή την αγγελία και έχεις τις βασικές γνώσεις που ζητάμε δήλωσε ενδιαφέρον. Μπορείς να κάνεις μαζί μας μία σύμβαση 3 μήνες ή 6 αν θες να κάνεις πχ. κάποια Πρακτική και να δεις αν σε ενδιαφέρει για περισσότερο χρόνο εργασίας μαζί μας. Εμείς ξέρουμε ότι θα είναι ευχάριστα για εσένα γιατί θα σου παρέχουμε ότι καλύτερο μπορεί να υπάρχει σε αυτό το τομέα και θα έχεις μόνο όφελος αν εργαστείς μαζί μας. Άρα δεν θα χάσεις σε κάτι αξίζει να κάνεις μία δοκιμή για να το να δεις με τα μάτια σου. Αν αρχίζεις την καριέρα σου εμείς είμαστε η καλύτερη αρχή. Αν Ψάχνεις τον δρόμο σου εμείς είμαστε το αυτό που θα σε οδηγήσει εκεί που θες να φτάσεις.

Βασικές αρμοδιότητες

Βασική εργασία σας θα είναι το Web Design front end, σχεδιασμός ιστοσελίδων θα έχει και εκπαίδευση σε ότι δεν γνωρίζετε τεχνικά. Αυτό που μας ενδιαφέρει έχετε την γνώση του αντικειμένου η σπουδή απλά πιστοποιεί την γνώση. Ίσως σας κάνουμε μια μικρή συνέντευξη αν χρειαστεί για να διαπιστώσουμε τις γνώσεις σας για να δούμε τι και αν χρειάζεστε εκπαίδευση και σε τι. Εμείς θα αναλάβουμε την εκπαίδευση σας σε ότι χρειαστεί τεχνικό. Η Κύρια απασχόληση σας θα είναι όπως λέμε να σχεδιάζετε σελίδες, και σε δεύτερη φάση γραμματειακή υποστήριξη.

Προσόντα - απαιτήσεις

όπως αναφέραμε το να έχετε τελειώσει μία σχολή βοηθάει όπως ΑΕΙ ή ΤΕΙ ή ΙΕΚ ή κάποια άλλη σχολή (εσωτερικού ή εξωτερικού). Θα σας παρέχουμε εκπαίδευση για ότι χρειαστεί. Θα θέλαμε να γνωρίζετε για παράδειγμα τι είναι το HTML και τι το CSS και τι το Javascript.

Παροχές, προνόμια και μισθός

Ο Μισθός φυσικά είναι πάνω απο το βασικό αλλά πάντα εξαρτάται απο εσάς και την εργασία σας. Υπάρχει προοπτική για βελτίωση και για εξέλιξη, θα έχετε ότι έχει ένας εργαζόμενος με τις άδειες του και πολλά περισσότερα. Και ότι άλλο έξτρα θέλετε μπορείτε μιλήσετε μαζί μας.

Περιβάλλον χώρος Εργασίας

Εμείς απο την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να σας παρέχουμε έναν ευχάριστο χώρο εργασίας. Το γραφείο αλλά και τα μηχανήματα θα τα διαμορφώσετε μαζί μάς και θα τον διαμορφώσετε όπως θέλετε για να είσαστε άνετα και ευχάριστα.

Μερικές σημειώσεις

Είμαστε άνθρωπο απλοί και πιστεύουμε ευχάριστοι, με χιουμορ πιστεύουμε ότι η εργασία σας μαζί μας θα είναι και αυτή ευχάριστη. Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες που αν θέλετε θα μπορείτε να μετέχετε.

Γιατί να επιλέξετε να έρθετε μαζί μας;

Μαζί μας θα έχετε εξέλιξη, γιατί εμείς είμαστε άνθρωποι με ανώτερο πολιτισμό και αυτόν τον πολιτισμό και την γνώση θα την μεταδώσουμε και σε εσάς. Έτσι θα αποκτήσετε μεγαλύτερη αξία, περισσότερο σαν άνθρωπος αλλά και θα μάθετε πολλά πράγματα δίπλα μας. Επειδή λοιπόν η αξία σας μαζί μας θα μεγαλώνει εμείς θέλουμε να παραμένετε μαζί μας και δίπλα μας.


, πλήρης απασχόληση, στον εργασιακό χώρο
Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024