Web Design - Υπολογιστές
Ασπρόπυργος - Προγραμματιστές & Μηχανικοί Η/Υ

Web Design Front End Developer


Ζητείται κοπέλα με γνώσεις πάνω στο Web Design με εκπαίδευση σπουδές ΑΕΙ ή ΤΕΙ ή ΙΕΚ ή άλλες σχολές (Εξωτερικό ή Εσωτερικό)

Προς το παρόν θα προτιμούσαμε η κοπέλα να μην έχει οικογενειακές υποχρεώσεις


Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά

μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας με τους ακόλουθους τρόπους.

Με το αποστολή βιογραφικού και με το προβολή τηλεφώνου. Αν πατήσετε προβολή τηλεφώνου μπορείτε να μας κάνετε μια απλή αποστολή SMS το ονοματεωπνυμο σας και το εμαιλ σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Με αυτή την επιλογή προστατεύετε τα δεδομένα σας γιατί μιλάτε απευθείας μαζί μας. Αν κάνετε αποστολή βιογραφικού. Εκεί τα δεδομένα σας πάνε και στην παρόν εφημερίδα η οποία μπορεί να σας στείλει διαφημιστικό υλικό. Εσείς επιλέγετε τον τρόπο. Στο εμαιλ σας θα σας κάνουμε αποστολή να μας συμπληρώσετε μια φόρμα βιογραφικού (απλές ερωτήσεις) και μετά θα σας ενημερώσουμε στο εμαιλ σας για ότι άλλο χρειάζεται.


Αφού συμφωνήσουμε σε όλα

Θα σας κλείσουμε ένα ραντεβού για να δείτε το χώρο εργασίας σας αλλά και να γνωρίσετε και εμάς προσωπικά και να πάρετε την τελική σας απόφαση αν πιστεύετε ότι η εργασία σας μαζί μας θα είναι ευχάριστη και φιλική ή αν δεν είναι αυτό το οποίο περιμένατε. Μέσα απο τα εμαιλ πάλι εμείς μπορούμε να σας απαντήσουμε σε κάθε σας ερώτημα σχετικό. Και να σας βοηθήσουμε να πάρετε την απόφαση σας.


Βασικές αρμοδιότητες

Βασική εργασία σας θα είναι το Web Design front end, σχεδιασμός ιστοσελίδων θα έχει και εκπαίδευση σε ότι δεν γνωρίζετε τεχνικά. Αυτό που μας ενδιαφέρει έχετε την γνώση του αντικειμένου η σπουδή απλά πιστοποιεί την γνώση. Ίσως σας κάνουμε μια μικρή συνέντευξη αν χρειαστεί για να διαπιστώσουμε τις γνώσεις σας για να δούμε τι και αν χρειάζεστε εκπαίδευση και σε τι. Εμείς θα αναλάβουμε την εκπαίδευση σας σε ότι χρειαστεί τεχνικό. Η Κύρια απασχόληση σας θα είναι όπως λέμε να σχεδιάζετε σελίδες, και σε δεύτερη φάση γραμματειακή υποστήριξη.


Προσόντα - απαιτήσεις

όπως αναφέραμε το να έχετε τελειώσει μία σχολή βοηθάει όπως ΑΕΙ ή ΤΕΙ ή ΙΕΚ ή κάποια άλλη σχολή. Θα σας παρέχουμε εκπαίδευση για ότι χρειαστεί. Θα θέλαμε να γνωρίζετε για παράδειγμα τι είναι το HTML και τι το CSS και τι το Javascript. Αν έχεις σπουδάσει UX/UI μπορείς να κάνεις αίτηση. Αν έχεις σπουδάσει γραφιστική και ξέρεις Web Design μπορείς να κάνεις αίτηση. Αν ξέρεις Web Design μπορείς να κάνεις αίτηση.


Παροχές, προνόμια και μισθός

Ο Μισθός φυσικά είναι πάνω απο το βασικό αλλά πάντα εξαρτάται απο εσάς και την εργασία σας. Υπάρχει προοπτική για βελτίωση και για εξέλιξη, θα έχετε ότι έχει ένας εργαζόμενος με τις άδειες του και πολλά περισσότερα. Και ότι άλλο έξτρα θέλετε μπορείτε μιλήσετε μαζί μας.

θα χαρούμε να σας ακούσουμε και να μιλήσουμε απο κοντά.


Περιβάλλον χώρος Εργασίας

Εμείς απο την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να σας παρέχουμε έναν ευχάριστο χώρο εργασίας. Το γραφείο αλλά και τα μηχανήματα θα τα διαμορφώσετε μαζί μάς και θα τον διαμορφώσετε όπως θέλετε για να είσαστε άνετα και ευχάριστα.


Μερικές σημειώσεις

Είμαστε άνθρωπο απλοί και πιστεύουμε ευχάριστοι, με χιουμορ πιστεύουμε ότι η εργασία σας μαζί μας θα είναι και αυτή ευχάριστη. Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες που αν θέλετε θα μπορείτε να μετέχετε.


Γιατί να επιλέξετε να έρθετε μαζί μας;

Μαζί μας θα έχετε εξέλιξη, γιατί εμείς είμαστε άνθρωποι με ανώτερο πολιτισμό και αυτόν τον πολιτισμό και την γνώση θα την μεταδώσουμε και σε εσάς. Έτσι θα αποκτήσετε μεγαλύτερη αξία, περισσότερο σαν άνθρωπος αλλά και θα μάθετε πολλά πράγματα δίπλα μας. Επειδή λοιπόν η αξία σας μαζί μας θα μεγαλώνει εμείς θέλουμε να παραμένετε μαζί μας και δίπλα μας.


, πλήρης απασχόληση, στον εργασιακό χώρο
Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο 29 Ιουνίου 2024
Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο 29 Ιουνίου 2024